2020. nov 10.

Exklúzív képek a Gunpowder Milkshake című filmről!

írta: Szalai Szimi
Exklúzív képek a Gunpowder Milkshake című filmről!

Habár az ilyen témájú filmek leginkább férfiak főszereplésével készül, az elmúlt évek lassan bebizonyították, hogy bizony nők is lehetnek veszélyes bérgyilkosok vagy akár kémek is.


gunpowder-milkshake-main.jpg

A Gunpowder Milkshake igyekszik gyarapítani a női bérgyilkosok listáját a vásznon, így Karen Gillan ( A galaxis őrzői, Doctor Who, Jumanji) kapta a főszerepet. Mellette megjelenik még a filmen Lena Headey (Trónok harca), Angela Bassett (Fekete párduc), Michelle Yeoh (Kőgazdag ázsiaiak), Carla Gugino (San Andreas).

A filmet Navot Papushado rendezi a forgatókönyv alapján, amit Ehud Lavskival írtak. A történet Samre (Gillan) fókuszál, aki 12 éves volt, amikor édesanyja Scarlet (Headey), aki egy elit bérgyilkos, amikor el kellett őt hagynia. A lányt a The Firm nevezetű könyörtelen bűnügyi testület nevelte fel, akiknek az édesanyja is dolgozott. 15 évvel később Sam anyja nyomdokaiba lépett és egy ádáz bérgyilkos lett belőle. Képességeit arra használja, hogy a The Firm piszkát eltakarítsa. Sam hatékony és hűséges.

 gunpowder-milkshake-2.jpg

Azonban minden filmbe kell egy fordulat, így egyik küldetése félre siklik és választani kell, hogy tovább szolgálja-e a The Firm testületet, vagy megmenti egy 8 éves kislány, Emily (Chloe Coleman) életét. Célkereszttel a hátán Samnak csak egy esélye van a megmenekülésre: meg kell keresnie az anyját és társulnia a halálos The Librarians (Bassett,  Yeoh, Gugino) nevezetű alakulattal.

 gunpowder-milkshake-3.jpg

A fent említett színészek mellett szerepet kapott még Paul Giamatti, Ralph Ineson és Freya Allan is.

A Gunpowder Milkshake 2021-ben fog debütálni a Studiocanal által.

Szólj hozzá

exklúzív Carla Gugino Hír Lena Headey Karen Gillan Angela Bassett Michelle Yeoh Chloe Coleman Gunpowder Milkshake Freya Allan