2020. nov 12.

Camila Mendes és Maya Hawke együtt fog játszani a Netflix új filmjében

írta: Szalai Szimi
Camila Mendes és Maya Hawke együtt fog játszani a Netflix új filmjében

A Riverdale és a Stranger Things sztárja a Netflix saját gyártású filmjében, a Strangersben fog együtt szerepelni.


maya_camila_netflix_crop1605124651034_jpg_1186457089.jpg

A filmet a Someone Great rendezője, Jennifer Kaytin Robinson fogja levezényelni, akinek bemutatkozó műve is sikeres volt. Robinson mellett Celeste Ballard írta a forgatókönyvet, amely egy felforgatott hitchcocki sötét humorú vígjáték, amelynek a világ legijesztőbb főhősei: tini lányok.  

A cselekmény Drewt és Eleanort követi, akik egy titkos találkozó után összefognak, hogy bosszút álljanak az őket bántalmazókon.

A film producerei Anthony Bregman és Peter Cron, akik a Netflixnek dolgoznak.

 Mendes a Riverdale mellett olyan projektekben vet részt mint a Palm Springs, Dangerous Lies és The Perfect Date. Veronica Lodge bőrébe bújva vissza fog térni a Riverdale 5. évadjában is, ami januárban kerül bemutatásra.

Hawke pedig nemrégiben volt látható Gia Coppola rendezésében a Mainstream filmben, ami tavaly mutatkozott be a Velencei Film Fesztiválon. Ezen kívül édesapja, Ethan Hawke mellett játszott a The Good Lord Birdben. A Stranger Things következő évadjában is újra feltűnik majd.

Szólj hozzá

hírek hír Hír Netflix Ethan Hawke Strangers Maya Hawke Stranger Things Riverdale Camila Mendes Jennifer Kaytin Robinson Gia Coppola