2020. nov 12.

Hannibal lehet az új Grindelwald?

írta: Csurilla Dániel
Hannibal lehet az új Grindelwald?

Pár napja számoltunk be arról, hogy Johnny Depp távozik a jelenleg is forgó Legendás állatok 3-ból, és bár nyolc számjegyű fizetését megkapja, egy jelenetben sem lesz benne a botrányokba keveredett színész.

fantastic-beasts-mads-mikkelsen-grindelwald-johnny-depp-sr.jpg

A találgatások Jamie Campbell Bowerhez voltak kapcsolhatók, aki korábban már megformálta Gellert Grindelwaldot a Harry Potter-szériában, azonban senki sem gondolta volna, hogy a Warner Bros. éppen Mads Mikkelsent szeretné a gonosz mágus szerepére. A legfrissebb értesülések szerint azonban szinte teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a Hannibal-sorozat és a Doctor Strange sztárja, a dán származású Mads Mikkelsen fogja alakítani Grindelwaldot a David Yates által rendezett Varázsvilág következő fejezetében.

Vajon ezzel a karakteres arcú és rendkívül tehetséges Mikkelsen visszavonhatatlan skatulyába kerül, mint Hollywood kedvenc gonosztevője, vagy egyszer majd hősöket is meg tud majd formálni? Ha létezik azonban pengeéles casting, akkor bátran ki merem jelenteni, hogy tökéletes a színész Grindelwald szerepére.

Mikkelsen legközelebb Thomas Vinterberg új filmjében, a Még egy kört mindenkinek c. alkotásban lesz látható. A rendezővel korábban a kiváló A vadászatban dolgozott együtt Mikkelsen.

another-round-mads-mikkelsen_1.jpg

A Legendás állatok 3 az Egyesült Királyságban forog, és 2022. július 15-én kerül bemutatásra.

Johnny Depp kitartó rajongóinak sem kell búsulni, ugyanis a számos fesztiválon bemutatkozó, új filmjét, a Minamatát 2021. február 5-én mutatják be, azonban a jelen állás szerint nincs jelentős hollywoodi stúdió, ami hajlandó lenne a színésszel dolgozni.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek film premier mozi hír disney érdekesség friss marvel hannibal érdekességek harry potter johnny depp bréking mads mikkelsen grindelwald avengers amber heard varázsvilág david yates bosszúállók thomas vinterberg eddie redmayne Jude Law doctor strange warner bros. a vadászat JK Rowling fantastic beasts legendás állatok cineart varázslóvilág cineartblog minamata legendás állatok 3 another round fantastic beasts 3 még egy kört mindenkinek