2020. nov 12.

Wentworth Miller nem akar többé "heteró fickókat" játszani

írta: Csurilla Dániel
Wentworth Miller nem akar többé "heteró fickókat" játszani

A Michael Scofieldet alakító Wentworth Miller kijelentette, hogy nem fog többé heteroszexuális szerepeket elvállalni, és legfőképpen nem fog visszatérni A szökés-sorozathoz.

A szökés eredetileg négy évadot élt meg a FOX műsorán, és 2006-tól 2009-ig futott, majd 2017-ben újraélesztették a szunnyadó szériát egy lezáró, ötödik évadra. 2018-ban bejelentés érkezett, hogy ismét tervben van A szökés felélesztése, azonban ehhez Wentworth Miller már nem fog csatlakozni.

rs_1024x759-201109173646-1024-wentworth-miller-mp.jpg

Instagram posztjában Miller kifejezte, hogy nem szeretne több heteroszexuális karaktereket alakítani, és letiltja a kommenteket bejegyzései alatt, mivel „nem akar rossz példát mutatni a meleg srácok számára” a gyűlölködő kommentek miatt, melyek Millert érik. A színész-író 2013-ban vallotta be, hogy homoszexuális.

A bejegyzés alatt hozzátette, hogy: „Kiszálltam A szökésből. Hivatalosan.”

A TheWrap kedden megkérdezte a FOX sajtószóvivőjét a sokadik A szökés-sorozat munkálatairól, azonban tudomásunk szerint nem történt jelentős előrelépés a projekt kapcsán, és nincs aktív munkafázisban.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat fox bulvár hír prison break meleg érdekesség friss a szökés heti érdekességek coming out filmajánló wentworth miller dc instagram Hírek Hír a holnap legendái heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt