2020. nov 14.

A rajongók nem akarják, de Amber Heard vissza fog térni az Aquaman 2-ben

írta: Csurilla Dániel
A rajongók nem akarják, de Amber Heard vissza fog térni az Aquaman 2-ben

A híresztelések, pletykák, botrányok és online petíciók ellenére Amber Heard mégis azt nyilatkozta, hogy vissza fog térni az Aquaman 2-ben. A Johnny Depp karrierjét derékba törő per elvesztése után a sztárral senki sem hajlandó együtt dolgozni, azonban Heard színészi pályafutásán látszólag nem ejtett sebet minden idők egyik legdurvább válása.

040.jpg

Az Amber Heard távozását követelő online petíció már több, mint egymillió aláíróval büszkélkedhet, azonban a színésznő azt nyilatkozta, nagyon izgatott, hogy visszatérjen Jason Momoa szuperhősfilmje, az Aquaman folytatásának forgatására, és Mera szerepében tetszelegjen.

Nagyon várom, hogy visszatérjek az Aquaman világába, hiszen a film rengeteg rajongót és szeretetet kapott, mely Aquaman és Mera számára természetesen azt jelenti, hogy vissza fognak térni. Alig várom, hogy forgathassak.” – mondta Heard, majd hozzátette: „Lefizetett pletyák és ellenkampányok a közösségi oldalakon nem befolyásolják a szereplőválogatást, mert nincs semmilyen valóságalapja. Csak a rajongókban lehet bízni, akik lehetővé tették az Aquaman és az Aquaman 2 elkészülését. Jövő éven pedig alig várom, hogy elkezdjük csinálni.”

b881734107z1_20181221114049_000gqg1bp5052-0-j5t1w7c9wul9o5wuhr2_t1880.jpg

Nagyon érdekes, hogy 2021-es forgatásról beszél a 34 éves texasi színésznő, ugyanis a Warner Bros. még nem tett hivatalos bejelentést a készülő Aquaman 2 kapcsán. Látszólag pedig a stúdiónak semmilyen ellenérve nincs azzal szemben, amit egymillió rajongó követel. Az Aquaman 2 várhatólag 2022. decemberében mutatkozhat be, azonban érdemes kivárni a végét, ugyanis bemutatódátumok szempontjából ez az év nem volt éppen a legstabilabb.

A folytatás azonban Heard jelenlétében, vagy nélküle mindenképp elkerülhetetlen, ugyanis a 200 millió dolláros Aquaman 1,1 milliárd dollárt szerzett 2018. decemberében, mellyel a legsikeresebb DCEU filmmé vált az utóbbi nyolc évből, amelyet Joaquin Phoenix tavalyi Jokere követ másodikként 1 milliárd dollárral.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film mozi oscar képregény hír érdekesség joker friss rajongók fűrész érdekességek harry potter johnny depp warner filmajánló dc petíció justice league joaquin phoenix halálos iramban amber heard jason momoa igazság ligája trónok harca aquaman james wan oscar-díj démonok között legendás állatok cineart dceu cineartblog aquaman 2 minamata legendás állatok 3 díjfilm