2020. nov 16.

Lekerült a naptárról a Without Remorse premiere

írta: Siktár Vivi
Lekerült a naptárról a Without Remorse premiere

A film forgalmazója, a Paramount Pictures eltávolította Michael B. Jordan új kémthrillerének premierdátumát. A stúdió pénteken bejelentette be a változtatást, azonban semmiféle magyarázatot vagy kommentet nem fűztek hozzá. A Variety még július 23-án arról számolt be, hogy az Amazon Studios majdnem megkaparintotta a nemzetközi forgalmazás jogát, azonban a 2 stúdió nem esősítette meg az értesülését Stefano Sollima filmjének kapcsán.

mbj.jpg

A Paramount még júniusban tette közzé, hogy a Without Remorse bemutatóját október 2-áról egészen 2021. február 26-ig tolja. Ennek helyét a még hivatalos cím nélküli Billy Holiday életrajzi film vette át, melyet Lee Daniels rendez, s bemutatóját is 2 héttel a tervezett előtte, február 12-ére időzítették.

without-remorse-2020-hollywood-movie-poster.jpg

Nem csupán a Without Remorse esett a pandémia újabb áldozatainak csapdájába. A pénteki bejelentés értelmében, a Micronauts film is elreppent az eredetileg 2021. június 4-ére tervezett időpontjáról. Ahogy a dolgok jelen állása zajlik, a világjárvány nem csak a 2020-as, de minden bizonnyal a 2021-es mozis évet is felboríthatja, hiszen a készítőknek és a forgalmazóknak is egyre jobban körvonalazódik, hogy a járványügyi korlátozások miatt egyre nehezebb a módja a filmszínházi bemutatók megtartásának, a nézők mozilátogatási tendenciája továbbra sem javul.

Szólj hozzá

érdekes hírek film mozi variety amazon teaser érdekesség thriller 2020 pandémia teaser trailer 2021 Hír Michael B. Jordan stefano sollima kémthriller cineart cineartblog moziba járás koronavírus without remorse micronauts