2020. nov 18.

„Nagyon ütős” lehet Jamie Foxx Spawn filmje

írta: Csurilla Dániel
„Nagyon ütős” lehet Jamie Foxx Spawn filmje

Talán sosem készül el Jamie Foxx erősen korhatáros szuperhősfilmje, a Spawn képregényfilm. 2017-ben jelentette be a Blumhouse, hogy érdeklődik a népszerű, felnőtteknek szánt képregénysorozat felélesztése iránt. 2018-ban Jamie Foxx csatlakozott a projekthez, melynek rendezője a képregény alkotójának, Todd McFarlane-nek mozgóképes debütálása lesz.

Jason Blum, sikeres horrorfilm producer, azt mondta a projekt még nem halott, és „nagyon különböző lesz, nagyon ütős”. Blum kifejtette: „Ami igazán érdeklődéssel tölt el Spawn kapcsán, az az, hogy az egyik utolsó, ki nem aknázott képregényről beszélünk. Nagyszerű lehetőségnek tűnik.”

jamie-foxx-spawn-movie-feat.jpg

A producer ezzel folytatta: „Tovább fog tartani kifejleszteni a történetet, mint azt eredetileg gondoltuk, de jelenleg is komolyan dolgozunk rajta. Két elképzelésem van. Sosem fogadnék a Marvel ellen, ugyanis sikert sikerre halmozott. Azt mondják, a nagyköltségvetésű horror nehéz ügy, és a Marvel már megcsinálta.”

Blum arról is beszélt, hogy a koronavírus okozta intézkedések, gyorstesztek és biztonságos filmforgatás költségei 10-20%-kal növelik egy átlagos film büdzséjét, és „ez nem valami olcsó dolog”. Ezen a ponton természetesen nem tudjuk, mikor készülhet el a Spawn, azonban amíg a filmgyártók bizakodnak, addig van esély feltámasztani a képregénysorozatot.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek film premier mozi horror irodalom képregény hír halloween disney érdekesség friss marvel érdekességek képregényfilm jamie foxx filmajánló todd mcfarlane universal filmkultúra spawn avengers halálos iramban szuperhősfilm mcu bosszúállók Hírek Hír jason blum blumhouse tűnj el heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt