2020. nov 18.

Jon Bernthal szerint „van még remény” a Megtorló folytatására

írta: Csurilla Dániel
Jon Bernthal szerint „van még remény” a Megtorló folytatására

Ahogyan minden Marvel film forgalmazásának joga lassan visszaszáll a Disneyre, úgy a képregények alapján készült sorozatok elkészítésének joga is a stúdiót illeti. A Disney+ bemutatkozása és a Netflixen sorra megszűnő Marvel sorozatok (Daredevil, Jessica Jones, Megtorló) szoros összefüggésbe állíthatóak, s a második évad után törölt Megtorló is beleesik ebbe a katlanba.

punisher-088_crime_207_unit_00938r-750x400.jpg

Jon Bernthal, az ikonikus halálosztót játszó színész azonban bizakodó, s szerinte: „Még van rá esélyünk. Hihetetlenül megérintett, mennyien kerestek meg a sorozattal, Frank karakterével kapcsolatban. Leírni nem tudom, mennyit jelent nekem ez a figura. A véremben van. A csontjaimban. Számomra nem is az a kérdés, hogy eljátszhatom-e valaha… Inkább arról van szó, hogy ha folytatjuk Frank Castle történetét, akkor jól akarjuk csinálni. Azt a verziót szeretnénk megcsinálni, ami kielégíti a rajongók igényeit is.”

A Walking Dead és A Wall Street farkasának sztárja így folytatta: „Meglátjuk. Ezek a döntések olyan szobákban születnek, melyekbe nem vagyok meghívva. Ezzel meg is békültem. Ha kapok egy hívást, akkor készen leszek folytatni. Meg akarok arról győződni, ha elkészül egy folytatás, akkor jól csináljuk.”

the-punisher.jpg

Bár nincs értesülésünk arról, hogy Kevin Feige és a Marvel feltámasztaná a Megtorlót, a rajongók valóban legalább annyira megszerették Bernthal véres és mocskos Frank Castle szerepét, mint Thomas Jane 2004-es alakítását. Ha egyszer azonban készül Megtorló-film vagy folytatódna a sorozat, mi Jon Bernthalt szeretnénk a szerepre.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat film premier mozi képregény hír disney érdekesség friss heti marvel érdekességek filmajánló megtorló daredevil akciófilm netflix thomas jane avengers punisher sorozatajánló korhatáros bosszúállók jon bernthal frank castle Hírek Hír kevin feige jessica jones heti filmajánló cineart matt murdock Disney+ Cineartblog cineartblog CineArt