2020. nov 20.

Friss hírek és új előzetes is érkezett a Wonder Woman 1984-hez

írta: Szalai Szimi
Friss hírek és új előzetes is érkezett a Wonder Woman 1984-hez

Néhány dolog, amit tudni érdemes a Wonder Woman 2-ről.
kamo5fyxqdbz7udxrh33t3-1024-80.jpg
A legfrisseb értesülések szerint a film az HBO MAX platformán is elérhető lesz, egy időben a mozis megjelenéssel! Habár már azon sem lepődnénk meg a rengeteg tologatás után, ha ez végül nem így lenne, de jelen állás szerint a film 2020. december 25-én érkezik a mozikba.

Patty Jenkins, a film rendezőnője, aki eddig tartózkodott a film online debütálásától, most azt nyilatkozta:

“Eljött az idő. Egy bizonyos ponton választanod kell, és meg kell osztani bármilyen szeretetet és örömet, amit csak adni tudsz, mindenek felett. Szeretjük a filmünket és a rajongóinkat, ezért azt reméljük, hogy egy kis örömöt és kikapcsolódást tud nyújtani az ünnepek alatt.“

Emellett a főszereplő színésznő, Gal Gadot is nyilatkozott.

“Itt az idő. Mindannyian nagyon sokat vártunk már erre. El se tudom mondani, hogy mennyire izgatott vagyok, hogy végre lássátok a filmet. Nem volt könnyű döntés és sohase gondoltuk volna hogy ennyire vissza kell majd fogni a premiert, de a Covid felforgatta a világunkat. Úgy érezzük, hogy sohase volt még annyira releváns a film, mint most és reméljük, hogy egy kis boldogságot, reményt és szeretetet hoz  a szívetekbe. A Wonder Woman 1984 különleges számomra és csak remélni tudom, hogy nektek is az lesz. Beletettük a szívünket és a lelkünket is.”


Az előzetesben bemutatkozik a film egyik főgonosza, Cheetah (Kristen Wiig) és Maxwell Lord (Pedro Pascal) is. A korábbi előzetesekből már kiderült, hogy Steve (Chris Pine), Diana szerelme újra feltűnik és igencsak meggyűlik a baja a modern dolgokkal, köztük a ruházattal is. Sajnos elég sok mindent előre ellőnek az előzetesekkel, így nem sok meglepetést hagytak a tényleges filmre.

Szólj hozzá

hírek hír wonder woman Cheetah gal gadot Chris Pine Kristen Wiig Patty Jenkins Pedro Pascal wonder woman 2 wonder woman 1984 Maxwell Lord