2020. nov 26.

Végre megtudtuk ki váltja Johnny Depp-et a Legendás állatok 3-ban!


írta: Szalai Szimi
Végre megtudtuk ki váltja Johnny Depp-et a Legendás állatok 3-ban!


Beigazolódtak a pletykák és a találgatások Grindelwald szerepét illetően. Mutatjuk, hogy ki lesz Johnny Depp helyett a következő Legendás állatok film főgonosza.

90.jpeg
Ha esetleg valaki lemaradt volna a botrányról, azoknak elmondjuk, hogy Johnny ex-felesége egy The Sun nevezetű bulvárlapnak azt nyilatkozta korábban, hogy őt Depp verte, mire a színész beperelte a magazint. Ezt a pert a színész elvesztette és így a Warner arra kérte (utasította), hogy mondjon le Grindelwald szerepéről. Tisztelettudóan ezt meg is tette, azonban már nagyban zajlottak a forgatások, amikor ez történt. Így a cég vezető színész nélkül maradt, és sürgősen keríteni kellett valakit a helyére.

Pár hete már mentek a találgatások, hogy vajon ki lesz az, aki elvállalja a szerepet. Olyan nevek merültek fel, mint Colin Farell aki egyébként az első részben valamilyen szinten Grindelwald volt, illetve Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Jamie Campbell Bower,
Til Schweiger és a többi, de a sok név közül egyetlen befutó lehetett, és az nem más, mint Mads Mikkelsen.

 pri_173830956.jpg 

Kétség sem fér hozzá, hogy a dán színész remek munkát fog végezni ezzel a karakterrel is, hiszen többször is bebozinyítótta már mennyire meggyőző rosszfiú tud lenni (lásd. Hannibal, Casino Royale), azonban sajnálatos, hogy Depp egy ilyen helyzetbe került. Sok néző már megszokta és azonosult a karakterével, így viszont eléggé kizökkentő lesz, hogy hirtelen egy teljesen más karizmájú színész veszi át a szerepet. Reméljük, hogy valamilyen frappáns indokkal legalább előállnak a filmben a hirtelen változásra.

Ezen felül felmerül a kérdés, hogy vajon Amber Heard szerepét is átveszi akkor valaki az Aquaman 2-ben? Mindenesetre érdekesnek néz ki a jövő zenéje. Eddig sem volt egy túlságosan erős franchise a Legendás állatok, viszont ezzel a húzásukkal talán végleg elvágták maguk alatt a fát. Ez majd csak a későbbiekben fog kiderülni.

A forgatások jelenleg is tartanak Londonban, leghamarabb pedig talán 2022-ben kerül mozikba a film.


Szólj hozzá

hírek hír harry potter warner grindelwald Johnny Depp Mads Mikkelsen legendás állatok Legendás állatok 3 gellert grindelwald