2020. nov 27.

Exklúzív képek érkeztek Anthony Mackie elborult filmjéből

írta: Szalai Szimi
Exklúzív képek érkeztek Anthony Mackie elborult filmjéből

Egy olyan sci-fi filmmel érkeznek A végtelen rendezői, amely megkérdőjelezi az idő fogalmát.

synchronic-main.jpg

A független filmkészítés igenis lehet elképesztő, hollywoodi filmeket meghazudtoló és a Synchronic eljött, hogy ezt be is bizonyítsa. Justin Benson és Aaron Moorhead, A végtelen alkotói most egy újabb filmjükkel hengerlik le a nézőket, a főszereplők pedig Anthony Mackie (Amerika kapitány, Bosszúállók) és Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) lesznek.

A Synchronic egy észbontó, kalandos utazást mutat be, ahol a két rendőr (Mackie, Dornan) egy meglehetősen különös drog után nyomoznak. A szer fogyasztói számára megszűnik az idő és tér alapvető fogalma, a fizikai szabályai megkérdőjeleződnek és lassan kezdetét veszi egy teljes őrület. New Orleans utcáin egy nem túl lineáris nyúlüregen keresztül zuhanva ismeri meg Mackie karaktere a drog hatásait elsőkézből.

 synchronic-excl.jpg 

„Úgy tűnik, hogy a fizikusok eldöntötték, hogy az idő egyáltalán nem lineáris. Attól függ, hogy mi hogyan észleljük, hogy fogjuk fel. Justin nekem dobta ezt az ötletet: ha az idő nem lineáris, akkor mi lenne, ha lenne mód rá, hogy ezt így is lássuk? Ezt volt a nézetünk. Persze mi független filmkészítők vagyunk, de számunkra ez érdekesnek tűnt és emellett nagyon is ijesztőnek.”

 

A film eddig úgy néz ki hogy 2021. január 29-én érkezik majd.

Szólj hozzá

exklúzív Anthony Mackie Jamie Dornan The Endless A végtelenség Synchronic