2020. nov 27.

Friss képek érkeztek Tom Holland új filmjéből!

írta: Jászberényi Lili
Friss képek érkeztek Tom Holland új filmjéből!

Friss képek kerültek ki Tom Holland egyik új filmjéhez a Cherryhez, melyeket a színész is megosztott Instagram fiókján. Úgy tűnik az ifjú színész nem nagyon pihent az elmúlt időszakban, hiszen most sorra jönnek majd ki az újabb filmjei, például az Uncharted, aminek forgatásai nem rég fejeződtek be, a Chaos Walking és jelenleg is dolgozik a Pókember harmadik részén és akkor a cikk témáját adó filmet még nem is említettem.

https_hypebeast_com_image_2020_03_spider-man-3-tom-holland-filming-july-2020-characters-0.jpg

A Cherry-t a Joe és Anthony Russo rendezték, a történetet pedig Jessica Goldbergnek és Angela Russonak köszönhetjük, akik Nico Walker 2018-ban megjelent regénye alapján írták meg a forgatókönyvet.

A Történet egy fiatal srácról szól, aki felcserként kerül ki Irakba, majd hazajötte után nem tud megküzdeni a kint átélt szörnyűségek emlékeivel és az ezek miatt kialakult PTSD-vel. Egyetlen menekülő utat a dogok jelentik számára.

A Russo testvérpárosnak köszönhetünk nem egy Marvel filmet is, amikkel már belopták magukat a szívünkbe, így nem csoda, ha várjuk a következő közelgő filmjüket, még akkor is, ha az nem a Marvel univerzumot fogja bővíteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés

 

Ugyan 2021. február 26-án leadják majd pár moziban, március 12-én felkerül az Apple TV+ listájára is.

Szólj hozzá

érdekes film mozi érdekesség friss heti Hírek Hír Tom Holland Cherry Anthony Russo Joe Russo Cineartblog CineArt