2020. dec 02.

Előzetes érkezett az Euphoria első különkiadásához!

írta: Szalai Szimi
Előzetes érkezett az Euphoria első különkiadásához!

A sorozat rajongóinak idén a Télapó hoz egy különleges ajándékot!

Ha már így is vártad a mikulást, most van egy jó hírünk. December 6-án érkezik az Euphoria külön, ünnepi kiadásának első epizódja.

Októberben az HBO bejelentette, hogy a sorozat második évadjára még egy kicsit várnunk kell, ugyanis a pandémia keresztülhúzta a számításaikat, de ennek ellenére visszatér decemberben egy két részes különlegességgel. Mindkét új epizódot a Covid-19 biztonsági protokolját betartva forgatták le. És most meg is érkezett az első ízelítő egy rövid előzetes formájában!

Az első epizód címe „Trouble Don’t Last Always”, azaz „A baj nem tart örökké”, most vasárnap fog képernyőre kerülni az HBO-n és nagyon úgy tűnik hogy ott folytatják a történetet, ahol az első évadban abba hagyták. A tini dráma tele lesz szerelemmel, drogokkal, mindez megszórva egy kis csillámmal.

Az első évad fináléjában Rue (Zendaya) visszaesik depresszív állapotába, miután úgy döntött nem tart Julesszal (Hunter Schafer) a vonaton. Az előzetesben Rue egy vendéglőben ülve emlékezik vissza a búcsúzásra, majd Ali (Colman Domingo) rántja vissza a való világba, akivel az elvonó kezelésen találkozott. Az HBO szerint az epizód Rue-t fogja követni és hogy ő hogyan éli meg a karácsonyt, valamint Jules is fel fog tűnni.

cq5dam_web_1200_675_1.jpeg

Az előzetest itt tudjátok megtekinteni:

Szólj hozzá

Hír Euphoria HBO Zendaya Előzetes Jules Hunter Schafer HBO MAX Rue