2020. dec 08.

Baljós előzetes érkezett a Black Mirror készítőjének új projektjéhez

írta: Csurilla Dániel
Baljós előzetes érkezett a Black Mirror készítőjének új projektjéhez

Pár napja már megírtuk, hogy a Black Mirror (magyarul Fekete Tükör) készítője, Charlie Brooker áldokumentumfilmet készít a Netflix-nek Hugh Grant főszereplésével a 2020-as évről. Brooker a Twitter-oldalán közzétett egy pár másodperces kedvcsináló előzetest.

grant-brooker.jpg

Az áldokumentumfilmben Hugh Grant egy megcsömörlött, visszataszító történészt fog alakítani, aki átkalauzol minket 2020 eseményein – feltehetőleg a Black Mirror szatirikus, disztópia-szerű vénájában. Esetleges munkacím lehet a Halál 2020-ra (Death to 2020). Kismillió esemény történt idén a koronavírustól az elnökválasztásig, a hongkongi tüntetésektől a bejrúti katasztrófáig, a BLM-től az ANTIFA lázongásokig, így tagadhatatlanul érdekes projektnek ígérkezik Brooker szatírája. 

Hogy már le is forgott volna a projekt, mellyel novemberben Grant és most Brooker is kacérkodott, és a Netflix még idén bemutatja, mint a 2018-ban váratlanul érkező Black Mirror: Bandersnatch-et, vagy a Halál 2020-ra premierjéig jövőre kell várnunk, az az érzésünk, hamarosan megtudhatjuk.  

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló előzetes premier mozi hbo katasztrófa trailer hír donald trump oroszország érdekesség gyilkosság rasszizmus brutalitás trump érdekességek hugh grant 2020 kedvcsináló joe biden putin netflix világjárvány black mirror biden pandémia fekete tükör bandersnatch cineart koronavírus covid Covid 19 blm tudhattam volna charlie brooker balck lives matter