2020. dec 08.

Megérkeztek az első sárkányos látványtervek a Trónok harca spin-offjához!

írta: Szalai Szimi
Megérkeztek az első sárkányos látványtervek a Trónok harca spin-offjához!

Fenséges de egyben rémisztő külsejű sárkányok várják majd a nézőket az HBO House of the Dragon spinoffjában.

 house-of-the-dragon-dragon-concept-art-2-cropped-1.jpg

Az első betekintést a Warner Bros. hatalmas bejelentésével érkezett, miszerint az összes 2021-es nagy költségvetésű filmjük elérhető lesz az HBO MAXen a mozis megjelenéssel egyidőben.

Habár a Trónok harca 8 évad után, 2019-ben véget ért, azonban George R. R. Martin tarsolyában lapul még egy pár ötlet. Ezek egyike egy előzmény sorozat, amely kifejezetten a Targaryen-házra fókuszál és a House of the Dragons címet viseli.

A sorozat George R. R. Martin 2018-ban megjelent Fire & Blood könyve alapján fogja elmesélni a Targaryenek történetét. Azt már lehet tudni, hogy ez a Trónok harca eseményei előtt 300 évvel fog játszódni.

 game-of-thrones-house-of-the-dragon-concept-art-2-1247455.jpeg

A WarnerMedia CEO-ja, Jason Kilar elmondta hogy a forgatások pár hónap múlva elkezdődnek.

 Ami a szereposztást illeti, azt már lehet tudni hogy Paddy Considine fogja játszani Viserys Targaryent.

 A 10 epizódos sorozatot nagyrész Angliában fogják forgatni a Leavesden Studiosban, ahol jelenleg Matt Reeves The Batman című filmje forog.

 1_vfx4u1wrb-zysigno-tnta.jpeg

A sorozat készítői Miguel Sapochnik és Ryan Condal. Sapochnik összesen 6 Trónok harca epizódért volt felelős, ebből az egyik a Battle of the Bastards, amiért Primetime Emmy-díjat is nyert.

 

 

Szólj hozzá

hírek hír sárkány HBO Trónok harca George R R Martin Daenerys Targaryen Targaryen HBO MAX House of the Dragon Viserys Targaryen