2020. dec 11.

Tobey Maguire, Andrew Garfield és még sokan mások is csatlakoznak a Pókember 3-hoz

írta: Szalai Szimi
Tobey Maguire, Andrew Garfield és még sokan mások is csatlakoznak a Pókember 3-hoz

Ahogy azt korábban is latolgattuk, most bebizonyosodott, hogy tényleg visszatérnek a régi Pókemberek és csatlakoznak Tom Hollandhoz a harmadik felvonásban.

 maxresdefault-2_1.jpg

Őrületesnek ígérkezik a Tom Holland-féle Pókember 3, hiszen Tobey Maguire és Andrew Garfield is újra magára ölti szuperhős jelmezét. Habár Maguire elég sokat vár el és még ténylegesen nem adta be a derekát, de elég valószínű, hogy nem tud ellenállni egy ilyen lehetőségnek. Folyamatosan érkeznek a hírek, hogy kik fognak még feltűnni, többek között Alfred Molina, mint Doctor Octopus. Igen, jól olvastad. Mellette még Kristen Dunst Mary-Jane karaktere és Emma Stone, mint Gwen Stacy is feltűnik majd.

Ha még ez nem lenne elég, a legújabb pletykák szerint valahogyan Daredevil (Charlie Cox) is felbukkanhat a filmben. A vak szuperhősről szóló sorozat 3 évadja megtekinthető Netflixen.

Arról nem is beszélve, hogy Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) és Electro (Jamie Foxx) is részese lesz eme sztárparádénak. Nem lennénk a forgatókönyvíró helyében, hiszen ezt a sokrétű, mindenféle filmekből és sorozatokból összeverbuvált csapatot nem lesz egyszerű egy egész estés mozifilmes történetbe belesűríteni úgy, hogy mindegyik karakter azért jelentős képernyőidőt kapjon és ne csak pár perc erejéig tűnjenek fel.

 Egy biztos, hogy Jon Watts, mint rendező és a Marvel nagy fába vágta fejszéjét, csak aztán nehogy ebbe törjön bele. Van egy olyan érzésünk, hogy az univerzum kicsit szét fog esni ebben a filmben és majd Doctor Strange és egy rakás Pókember kell ahhoz, hogy helyre hozzák.

 

Ti mennyire várjátok már a filmet?

Szólj hozzá

electro gwen stacy benedict cumberbatch Pókember doctor strange Andrew Garfield Emma Stone Zendaya Jamie Foxx Tobey Maguire Tom Holland Kristen Dunst Alfred Molina Pókember 3 Charlie Cox Jon Watts doctor octopus mary-jane