2020. dec 14.

Daisy Ridley egy világhírű úszóbajnok szerepében tér vissza

írta: Csurilla Dániel
Daisy Ridley egy világhírű úszóbajnok szerepében tér vissza

A Young Woman and the Sea (A fiatalhölgy és a tenger) a Disney égisze alatt készül, s rendezője a Kon-Tiki-t és A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját jegyző Joachim Rønning, míg a főszerep kapcsán a stúdió Daisy Ridley-vel jelenleg is tárgyal.

joachim-ronning-daisy-ridley.jpg

A forgatókönyvet Az oroszlánkirály (2019) írója Jeff Nathanson írja Glenn Stout azonos című regénye nyomán, mely Gertrude Ederle úszóbajnokról szól, aki 1926-ban átúszta a La Manche-csatornát (21 mérföld). Ederle volt az első nő aki ekkora távot átúszott a történelemben. A producerek a világhírű Jerry Bruckheimer és az akciófilmeket jegyző Chad Oman (Bad Boys 3) lesznek. Rønning érdekes módon a leszereplő A Karib-tenger kalózai ötödik része után elkészítette a Disney-nek a Demóna 2-t, mely ugyancsak alul teljesített, viszont a stúdió megbízta a norvég rendezőt egy újabb A Karib-tenger kalózai-filmmel – mely nem azonos a Margot Robbie-féle feldolgozással.

Daisy Ridley leghamarabb a január 22-én bemutatkozó Chaos Walking-ban lesz látható Tom Holland oldalán. A Young Woman and the Sea forgatása várhatóan 2021 közepén kezdődik.  

Szólj hozzá

érdekes hírek film mozi star wars hír disney érdekesség életrajzi marvel nicolas cage oroszlánkirály will smith érdekességek filmajánló michael bay bad boys javier bardem sean connery jerry bruckheimer lion king jon favreau pókember 3 jj abrams bad boys 3 tom holland chaos walking margot robbie daisy ridley a karib-tenger kalózai cineart disney+ mandalorian skywalker kora cineartblog mandalóri karib 5 kosztümös dráma