2020. dec 16.

Chris Evans is csatlakozik Adam McKay új politikai szatírájához

írta: Csurilla Dániel
Chris Evans is csatlakozik Adam McKay új politikai szatírájához

dont-look-up-chris-evans-700x321.jpg

Amikor azt hittük, teljes a Don’t Look Up szereplőgárdája, akkor a Netflix bejelentette, hogy a Marvel-filmek sztárja, Chris Evans is csatlakozik Adam McKay (A nagy dobás, Alelnök) új politikai szatírájához, mely a Netflix-en fog debütálni (feltehetőleg) 2021 végén.

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grand, Kid Cudi, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Ron Perlman, továbbá Matthew Perry mellett így már Evans neve is szerepelni fog a Don’t Look Up stáblistáján, azonban arról nincs információnk, milyen karaktert fog alakítani. A Marvel-filmek által világhírűvé vált színész korábban már hasonló sztárparádéban, Rian Johnson Tőrbe ejtve c. filmjében alakított egy rendkívül visszataszító karaktert.

kepernyofelvetel_182_1.png

A Don’t Look Up története szerint két kistílű csillagász (DiCaprio, Lawrence) elhatározzák, hogy médianyilvánosságra tesznek szert, és figyelmeztetik a világot egy közelgő aszteroida jelenlétéről, azonban senki sem hisz nekik. Streep az Egyesült Államok elnökét, míg Hill annak semmirekellő fiát fogja alakítani.

A film forgatása novemberben kezdődött, és a Netflix filmes divíziójának elnöke, Scott Stuber ekképp nyilatkozott McKay új szatírájáról: „Adam-nek mindig remek érzéke volt jól időzített,  intelligens, releváns és megalkuvást nem ismerő filmek elkészítésére, amelyek a kultúránk szövetébe hatolnak. Még ha meg is jövendöli a bolygónk elkerülhetetlen pusztulását, akkor is izgatottak vagyunk, hogy nálunk mutatkozhat be a film."

adam-mckay_1.jpg

Igen, mind izgatottak vagyunk, mert évente egy-két ilyen nagyszabású film készül, és a világ megérett egy (remélhetőleg) igényes filmszatírára.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier mozi star wars friends hír beatles bemutató érdekesség friss szatíra érdekességek alelnök cate blanchett leonardo dicaprio meryl streep hellboy jóbarátok netflix chris evans pokolfajzat kid cudi ron perlman matthew perry filmszatíra ryan gosling rian johnson jennifer lawrence a nagy dobás az utolsó jedik timothée chalamet cineart cineartblog tőrbe ejtve dont look up christain bale ariana granda jonahl hill