2020. dec 21.

A Disney teljesen ellehetetleníti Johnny Deppet

írta: Szalai Szimi
A Disney teljesen ellehetetleníti Johnny Deppet

Folytatódik a gyűlölethullám a színész ellen, a Disney nem áll le.

razon-por-la-que-disney-odiaba-originalmente-al-jack-sparrow-de-johnny-depp.jpg

Annak, aki nem tudná mi történt, ajánljuk figyelmébe korábbi cikkeinket. Most kiderült, hogy a Disney nemcsak egy új irányba tereli A Karib-tenger kalózai franchise-t, hanem még egy rövidke cameo erejéig sem tűri meg a színészt.

A következő filmek ugyanis Margot Robbie főszereplésével készülnek, amely egy erősen más vonalat fog képviselni, mint a korábbi filmek. Eddig szó sem volt arról, hogy már egyáltalán nem lehet benne Depp a filmekben, de most úgy tűnik ez a helyzet.  A Hollywood Reporter szerint a Disney arra hivatkozik, hogy a Depp elleni vádak nem férnek össze a„családbarát” imidzsükkel. Így úgy tűnik hiába van a rengeteg rajongói petíció és visszhang, a Disney nem foglalkozik a nézőinek a véleményével.

Kérdés az, hogy a franchise, ami sikerét pont Johnny Deppnek köszönhette mennyire lesz nézhető, ha ő egyáltalán nem is lesz benne?

N ez az első eset, hogy Deppet elvágják egy karakterétől, ugyanis ez történt a Warner Bros. által készített Legendás állatok filmszériával, ahonnan szintén kitessékelték a színészt.

 Ennek ellenére ez sem állíthatja meg a pályafutását, hiszen rengeteg másik film van, ahol szívesen látják profizmusát és tehetségét.  

Szólj hozzá

blog hírek film mozi színész hír disney friss heti Johnny Depp A Karib-tenger kalózai Cineartblog cineartblog cineargblog