2020. dec 21.

Egyhamar nem fog elkészülni a Wonder Woman 3.

írta: Siktár Vivi
Egyhamar nem fog elkészülni a Wonder Woman 3.

Kevesebb, mint egy hét van hátra a Wonder Woman 1984 bemutatójáig, azonban Patty Jenkins bizonytalan abban, pontosan mikor térhet vissza a Gal Gadot által megformált Diana Prince karakteréhez, ugyanis rendkívül elfoglalt a nemrég bejelentett Star Wars-filmjének, a lázadó pilótákról szóló Rogue Squadron-nak előkészületeivel.

patty_3.jpg

A Happy. Sad. Confused. podcastben való interjúja során Jenkins felettébb óvatosan nyilatkozott egy esetleges Wonder Woman 3 és a Themüszkira-spinoff kapcsán. „Igen, ki tudja, mi fog történni azzal a filmmel, hiszen az egész stúdió szokatlan helyzetben van. Szóval, fogalmam sincs, mi fog történni a filmmel.” – mondta a rendezőnő, majd kiemelte: „De nagyon meg szeretném csinálni. Csodálatos a világa, és a rajongók szabályosan epekednek iránta. Még az új film kapcsán is szomjazunk a folytatásra.”

Jenkins hozzátette, hogy a színésznők nagyszerűek, és vannak további karakterek Themüszkira világában, akik nem kerültek kibontásra a két filmben, de rendkívül érdeklődik irántuk. A rendezőnő saját bevallása szerint már ki is furdalt egy „csodás” és „vicces” sztorit, ami Diana távozását követően játszódna, azonban a spinoff egy jóval alacsonyabb költségvetésű projekt lenne, mely mégis széles réteget megfoghatna.

patty_2.jpg

A Wonder Woman rendezője azonban kifejezetten óvatos az esetleges trilógia kapcsán, és csak annyit fűzött hozzá, hogy: „Talán. Sokkal kérdésesebbé vált számomra.” Patty Jenkins megjegyezte, hogy a WW 1984 is úgy keletkezett, hogy meg akarta csinálni, és beszélni szeretett volna érzéseiről, valamint a világ helyzetéről. A rendezőnő kijelentette, hogy szeretné, ha Wonder Woman karaktere a világunkhoz beszélne, azonban a harmadik részbe egyelőre nem is mer belegondolni.

Ahogyan a szuperhősfilmek esetében lenni szokott, mindenki rögtön a folytatásokon agyal, és nem a jelenlegi filmekre fókuszál. A Wonder Woman 1984 december 25-én érkezik az HBO Max-ra valamint a mozikba, köszönhetően a WarnerMedia hibrid bemutatómodelljének.

patty_1.jpg

Szólj hozzá

streaming érdekes film premier mozi hbo star wars podcast folytatás hibrid hír botrány karácsony december érdekesség warner spinoff 2020 patty jenkins wonder woman DC warner bros. Diana gal gadot cineart wonder woman 2 cineartblog hbo max warnermedia wonder woman 1984 ww84 folytatásfilm rouge squadron happy sad confused themüszkira