2021. jan 04.

Ripley főszereplésével is készülhet egy Alien sorozat

írta: Szalai Szimi
Ripley főszereplésével is készülhet egy Alien sorozat

 ripley-2.png 

Úgy tűnik, hogy nemcsak egy Alien sorozatot kapunk, amely a Földön fog játszódni, hanem még egy előzménysorozat is elkészülhet. Ez a sci-fi horror rajongóinak rendkívüli hír lehet, hiszen még az is elképzelhető, hogy Sigourney Weaver is feltűnik majd benne.

Mivel a franchise jogai most már a Disney kezébe kerültek, így igazából semmi sem akadályozhatja meg őket abban, hogy a projektet valóra váltsák. Habár Sigourney már 71 éves, de még így is aktív színésznő és nem zárkózott el teljesen egy esetleges visszatéréstől. Így ha a Disney tényleg megcsinálja ezt a spinoff-ot Ripley karakterteréről és valahogyan nem csempészik bele az eredeti színésznőt, akkor elég nagy felháborodásra számíthat a stúdió.

A Disney szokásához híven igyekszik minden bőrt lehúzni a sikeres művekről és ez alól az Alien sem lesz kivétel. Csak abban reménykedhetünk, hogy nem fogják teljesen „családbaráttá” tenni az eredetileg horrornak szánt témát.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek sorozat film hír disney érdekesség friss heti alien Hír Sigourney Weaver ellen ripley cineart cineartblog CineArt