2021. jan 06.

Megtalálták a Dexter reboot új főgonoszát

írta: Csurilla Dániel
Megtalálták a Dexter reboot új főgonoszát

gulpki6644u51.jpg

2020 októberében bejelentette a Showtime, hogy folytatja egy 10 epizódos minisorozat erejéig a Dexter-t, melyhez mind Michael C. Hall, mint a nyolcévados eredeti sorozat készítője, Clyde Phillips visszatér. Az újragondolt Dexter-széria kvázi rebootja lesz a katasztrofálisan sikerült sorozatfinálénak, és a Showtime egy új rosszfiúval rukkolt elő Clancy Brown, remek karakterszínész képében, aki Kurt Caldwell-t, Iron Lake „nem hivatalos” polgármesterét fogja alakítani.

dexter-revival-casts-clancy-brown.jpg

A csatorna ezt fűzte hozzá Brown kiválasztásához: "Caldwell egy olyan karakter, aki felfedezte az amerikai álmot, és ahogyan az apja, úgy ő is teherautókkal kereskedik. Erőteljes, gyakran nagylelkű személy, akit mindenki szeret. Amikor Caldwell védelme alatt áll az ember, megvan mindene. Azonban amikor Kurt útjában áll valaki, akkor csak Isten segíthet.”

Brown kismillió sorozatban és számtalan nagyjátékfilmben tűnt fel több évtizeden átívelő karrierje során. A remény rabjaitól kezdve a Csillagközi invázión át egészen a frissen megjelent Ígéretes fiatal nőig emlékezetes alakításokat hagyott maga mögött mindamellett, hogy rendkívül tehetséges szinkronszínész. A legemlékezetesebb szinkronszerepe a Spongyabob-ból Rák úr karakterének hangja.

dexter_have_a_killer_day.jpg

A készülő Dexter-minisorozat kapcsán Michael C. Hall is megnyilvánult. „Legyünk őszinték: A rajongók számára nem volt kielégítő a sorozat befejezése, és mindig is reménykedtünk, hogy akad egy olyan történet, ami megérdemli a megfilmesítést. – mondta a színész, majd hozzátette: „Engem például baromira érdekel, mi történt Dexter-rel, úgyhogy nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérjek a karakter bőrébe. Sosem játszottam még ilyen hosszú ideig egyazon karaktert.”

Hall a többnyire jóindulató sorozatgyilkost, Dexter Morgan-t megformálva 2010-ben Golden Globe-díjat kapott, azonban a színész és a teljes sorozat jelentős része terjedelmes mennyiségű további televíziós díjakban, magasan pozitív kritikai és rajongói visszajelzésekben részesült.

A készülő Dexter-minisorozat hivatalos 2021 első negyedévében forog majd, mely egy őszi bemutatóról árulkodhat immár Clancy Brown részvételével.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat hír showtime felnőtt érdekesség gyilkosság friss heti sorozatgyilkos reboot érdekességek dexter kultusz minisorozat véres spongyabob morgan freeman golden globe csillagközi invázió neil patrick harris tim robbins clancy brown sorozatajánló dexter morgan korhatáros kultsorozat heti filmajánló cineart cineartblog Michael C Hall Clyde Phillips ígéretes fiatal nő kultuszsorozat