2021. jan 11.

Idén talán érkezik egy The Walking Dead mozi is!

írta: Jászberényi Lili
Idén talán érkezik egy The Walking Dead mozi is!

A The Walking Dead című sorozat, hatalmas rajongótáborral rendelkezik, azonban sajnos a végefelé halad a sorozat. Még 2018-ban értesültünk arról, hogy a sorozatot mozifilmek formályában is megalkotnák, melyekben a közismert karakter Rick Grimes útját követhetnénk tovább.

1280_720.jpg

Sajnos még nem tudni, hogy mikorra várható pontosan az első film, hiszen még a forgatások sem kezdődtek el, sőt sem a főszereplő, sem a stab nem ismert még.

Azonban a napokban a The Walking Dead hivatalos Twitter oldala feltette azt a kérdést, hogy mit vár a közönség a legjobban 2021-ben és erre az egyik válasz igen csak felcsillantotta a rajongók szemét, hiszen Rosemary Rodriguez, a sorozat több epizódját is rendező hölgy így reagálta le a kérdést:

Hogy láthassam Rick Grimes-t a mozikban! #TWDFamily

Ez természetesen még nem ad semmilyen bizonyságot arról, hogy valóban jönni fog egy film 2021-ben, de azért így mostmár a remény felébredt a rajongók lelkében.

A sorozat kreatív producere, Scott M. Gimple annyit árult el a filmmel kapcsolatban, hogy az eddigiektől eltérő irányba viszik majd a történetet. Robert Kirkman, a zombi univerzum megalkotója pedig úgy véli, hogy a film halasztása jóhatással van a jövőben készülő alkotásra, hiszen így több idejük volt fejleszteni a történetet.

Szólj hozzá

érdekes sorozat film mozi érdekesség friss heti érdekességek Hírek Hír The Walking Dead Robert Kirkman Rick Grimes Cineartblog CineArt Scott M. Gimple Rosemary Rodriguez