2021. jan 12.

Sylvester Stallone szuperhősnek áll

írta: Csurilla Dániel
Sylvester Stallone szuperhősnek áll

Sylvester Stallone, a 74 éves akciósztár, az értesülések szerint új szuperhősfilmjében, a Samaritan-ban fiatal színészeket megszégyenítő módon alakít majd Julius Avery (Overlord) idei filmjében. A TotalFilm-nek adott interjújában Avery arról beszél, milyen elkötelezett alakítást nyújtott drámai és akciósztár szintjén egyaránt Stallone.

sylvester-stallone-the-samaritan-1024x576.jpg

Ez egy igazi blockbuster lesz, amiben a főhős valósággal büntetni fog.” – mondta Avery, majd hozzátette: „Olyan dolgokat fogunk látni Sly részéről, amiket már régóta nem csinált, és újraértelmezett módon mutatjuk be a színészt. 74 éves, de mindenkit lehengerel. Azt mondom, hogy a legtöbb színész a húszas éveiben képtelen lenne olyan dolgokat véghez vinni, mint amiket Sly csinál a filmben.”

A Samaritan egy fiatal fiú története, aki felfedezi, hogy egy két évtizede halottnak hitt szuperhős (Stallone) életben van, és ráadásul a fiú szomszédja. A rendező egy valóságszerű akciófilmként írja le a Samaritan-t, melyben a gyermek apa-figurát keres magának, miközben szuperbarátot talál.

mv5bote4nmyzndctn2jmyy00yjqxltk5nwetzwrlmzbhnmixn2mxxkeyxkfqcgdeqxvymtq2mtg1nzk_v1.jpg

Az első képből adódóan a Hancock és A sebezhetetlen vénájában készült Stallone új filmje, melynek amerikai premierje 2021. június 4-én lesz, és szinte azonnal felkerült az év legjobban várt filmjeinek listájára. Addig azonban be kell érnünk az egyetlen hivatalos fotóval. Sly egyébként apróbb szerepet vállalt James Gunn The Suicide Squad-jában is.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek mozi hír rocky érdekesség friss sylvester stallone marvel will smith érdekességek szuperhős bruce willis rambo split overlord filmajánló hancock akciófilm dc sly james mcavoy expendables shazam glass james gunn feláldozhatók széttörve suicide squad Samuel L. Jackson a galaxis őrzői MCU öngyilkos osztag cineart cineartblog julius avery the suicide squad