2021. jan 13.

Ismét eltolhatják a Nincs idő meghalni premierjét

írta: Csurilla Dániel
Ismét eltolhatják a Nincs idő meghalni premierjét

A James Bond-rajongók tovább aggódhatnak a Nincs idő meghalni régóta halasztott premierje kapcsán, ugyanis egy holland mozitulajdonos, Carlo Lambregts úgy ítéli meg bennfentes információk birtokában, hogy Daniel Craig utolsó Bond-filmje mégsem kerül áprilisban bemutatásra.

Bár ezt az információt érdemes feltételességként kezelni, Lambregts szerint a Nincs idő meghalni áprilisi bemutatója novemberre kerülhet a holland BN DeStem értesülései szerint. Azonban a mozitulajdonos nem azt állítja, hogy „lehetséges”, hanem azt, hogy „már meg is történt” a váltás, azonban a Sony és az MGM még nem jelentették be.

no-time-to-die.jpg

Lambregts azok táborát erősíti, akiknek meggyőződésünk, hogy a Bond-film tovább csúszik, és amennyiben ez beigazodik, úgy az idei jegyirodai eladások is hatalmas pácban vannak. A legtöbb mozilánc bizakodik abban, hogy a régóta polcon csücsülő stúdiófilmek bemutatásra kerülnek az első negyedév végén, viszont a Nincs idő meghalni halasztása elindíthat egy komolyabb lavinát.

A márciusi és áprilisi filmkínálat jelenleg kimerül a Disney-féle Raya and the Last Dragon, a The King’s Man, a Mortal Kombat-film, a Hang nélkül 2 és az Edgar Wright rendezésében készült Last Night in Soho-ban – amennyiben a Nincs idő meghalni április 2-i bemutatóját nem számoljuk bele.

Vajon igaza lehet Lambregts-nek, és csúszik a Bond-film? Mennyire lehet hiteles a mozitulajdonos szava? Mit jelentene egy újabb blockbuster csúszása a Jared Leto-féle Morbius halasztása után a filmiparnak és a moziknak?

daniel-craig-james-bond-no-time-to-die-750x400.jpg

A Sony és az MGM milliárd dolláros filmet remélt tavaly áprilisban a Nincs idő meghalnitól, azonban a legfrissebb értesülések szerint a stúdiók 600 millió dollár fejében értékesítenék a Daniel Craig főszereplésével készült filmet streaming szolgáltatók számára, viszont egyik streamer sem volt hajlandó ekkora összeget kifizetni a filmért, így egyelőre a Nincs idő meghalni jövője bizonytalan marad.

Sem a stúdiók, sem a produkciós cégen nem erősítették meg Lambregts állítását.

 

Szólj hozzá

blog apple érdekes hírek mozi hbo sony hír disney bemutató érdekesség friss marvel pókember james bond érdekességek filmajánló daniel craig jared leto venom netflix uncharted mortal kombat blockbuster tom hardy christoph waltz edgar wright tom holland spider-man rami malek morbius hang nélkül cineart cineartblog hbo max apple tv+ no time to die nincs idő meghalni koronavírus kings man