2021. jan 14.

Az Amazon 200 millió dollárt fizetne Chris Pratt új filmjéért

írta: Csurilla Dániel
Az Amazon 200 millió dollárt fizetne Chris Pratt új filmjéért

A Paramount egy újabb filmje kerülhet streaming szolgáltatók kezébe A chicagói 7-ek tárgyalása, a SpongyaBob 3 (Netflix), a Tom Clancy-féle Without Remorse, az Amerikába jöttem 2 (Amazon) és Martin Scorsese készülő Killers of the Flower Moon (Apple TV+) c. filmje után.

366204-chris-pratt.jpg

A stúdió produkciós cége, a Skydance megkezdte a tárgyalásokat számos streaming szolgáltatóval, hogy a Chris Pratt-vezette science fiction-t, a The Tomorrow Wars-t tovább tudja értékesíteni. Az értesülések szerint a Netflix, az Apple TV+ és az Amazon kifejezte lelkesedését a film megvásárlása szempontjából, azonban ezen platformok közül egyedül az Amazon tett egy visszautasíthatatlan 200 millió dolláros ajánlatot a filmre.

Az Amazon korábban 125 millió dollárért vásárolta meg az Amerikába jöttem 2 forgalmazási jogait, ahogyan korábban a Borat 2 is jelentős összegért kelt el. Úgy fest, a The Tomorrow War elkerüli a mozikat, és az Amazon megnyerte a licitháborút.

first-look-at-chris-pratts-upcoming-sci-fi-action-film-the-tomorrow-war-social.jpg

Érdekes, hogy a Netflix egy hasonló 200-225 millió dolláros összeget ajánlott fel a Warner Bros-nek a Godzilla vs. Kong jogaiért, míg a Sony és az MGM 600 millió dollár fejében értékesítették volna a Nincs idő meghalnit, azonban egyik felvásárlás sem történt meg végül.

A The Tomorrow War egy katonáról (Pratt) szól, akit arra toboroznak, hogy a jövő háborúját vívja, melyben eldől az emberiség sorsa, miközben a férfi szembenéz saját démonjaival. A film a bennfentesek szerint számos filmkészítő és streaming fejes részéről pozitív visszajelzéseknek örvendhet, azonban a 2021. július 23-i bemutatója a streaming felvásárlást követően egyértelműen változhat.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier mozi hír bemutató rocky érdekesség friss marvel james bond érdekességek eddie murphy spongyabob paramount filmajánló sacha baron cohen daniel craig robert de niro leonardo dicaprio creed aaron sorkin tom clancy bosszúállók Martin Scorsese chris pratt rami malek bohém rapszódia Michael B. Jordan a galaxis őrzői cineart cineartblog nincs idő meghalni amerikába jöttem 2 borat 2 without remorse godzilla vs kong killers of the flower moon the tomorrow war