2021. jan 14.

Hamarosan újabb Bosszúállók filmek érkeznek!

írta: Csurilla Dániel
Hamarosan újabb Bosszúállók filmek érkeznek!

avengers-russia-endgame-750x400.jpg

A számtalan bejelentett Marvel Studios gyártásában készülő film és sorozat között egyetlen Bosszúállók cím sem lelhető fel. A Végjátékkal ugyan lezárult az Infinity Saga, viszont Kevin Feige, a Marvel fejese, elárulta, hogy a közeljövőben további Bosszúállók-filmek készülhetnek.

Az IGN értesülései szerint Feige nem tartja kizártnak, hogy hamarosan újabb Bosszúállók-mozi készüljön, viszont előbb a bejelentett filmeket és szériákat kell legyártani. „Szerintem igen. Egy ponton bizonyos, hogy készül még film.” – mondta rejtélyesen Feige.

A Negyedik Fázis már teljesen kiforrott, és jelenleg sem ötödik Bosszúállók filmre, sem Deadpool, avagy X-Men-filmre nincs kapacitása a stúdiónak. Feige azonban cáfolta azt, hogy a bejelentett Star Wars-filmje kihatással lenne a Marvel Studios-nál betöltött munkájára, ahogyan azt a spekulációt sem erősítette meg, hogy átvenné Kathleen Kennedy-től a Lucasfilm irányítását.

Elképzelhetetlen, hogy az átlagosan fejenként egy-egy milliárd dollár bevételt hozó Marvel-filmek közül pont a Bosszúállók-filmszériát ne folytatnák, hiszen az MCU ékköveként a Végjáték minden idők legsikeresebb filmje 2,8 milliárd dollár bevétellel, viszont az Infinity Saga befejeztével ismételten meg kell alapozni szólófilmekkel az elkerülhetetlen Bosszúállók-féle team-up filmeket.

0_a3dthf1pk8_vgmwj.jpeg

Feige azonban arról már bővebben árulkodott, hogy a Netflix és a Marvel házasságából született sorozatok (Daredevil, Jessica Jones, The Punisher) szereplői könnyen elképzelhető, hogy visszatérhetnek az MCU-ba.

Sosem lehet tudni. A legérdekesebb dolog a képregényekben az, hogy a karakterek megjelennek, aztán eltűnnek, majd újra feltűnnek, végül ismét elmennek. Mindez pazar inspiráció a jövőre nézve. Vagy egy pár remek karakter remek színészekkel életre keltve azokból a sorozatokból.” – mondta a Marvel vezérigazgatója.

Az olyan ambíciókkal teli, nagyszabású történetek, mint a Marvel multiverzumának bemutatása jelentős kreatív és anyagi befektetést igényel, és talán az interdimenzionális történetek ismertetése az MCU-ban eredményezhet egy újabb Bosszúállók-filmet. A multiverzum gondolata több nagyjátékfilmben előkerülhet, nevezetesen a Pókember 3-ban és a címéből árulkodó Doctor Strange az Őrület Multiverumában c. szuperhősfilmben.

Leghamarabb azonban a WandaVíziót láthatjuk a Marvel Studios gyártásában január 15-én, majd március 19-én a The Falcon and the Winter Soldier-t, s május 7-én a mozikba kerül végre a Fekete Özvegy.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier mozi hír bemutató érdekesség marvel scarlett johansson érdekességek filmajánló daredevil ryan reynolds robert downey jr uncharted chris evans avengers endgame punisher sorozatajánló végjáték pókember 3 deadpool chris hemsworth bosszúállók defenders fekete özvegy tom holland benedict cumberbatch luke cage elizabeth olsen doctor strange Kevin Feige jessica jones nathan drake végtelen háború cineart cineartblog wandavízió