2021. jan 18.

Új előzetes érkezett Tom Holland bankrablós filmjéhez!

írta: Csurilla Dániel
Új előzetes érkezett Tom Holland bankrablós filmjéhez!

cherry-film.jpg

A pár napja megjelent kedvcsináló előzetes és karakterposzterek után Tom Holland bűnügyi filmdrámájához, a Joe és Anthony Russo rendezésében készült Cherry-hez most megérkezett az első hivatalos előzetes.

Első pillantásra a film egy erősen korhatáros, feszült, stílusos és atmoszférikus műfaji hibrid szükségszerű társadalmi kontextussal. A Cherry egyike a Marvel sztár négy idei filmjének, nevezetesen a Chaos Walking, az Uncharted és a Pókember 3 mellett. A film egy poszttraumás stresszben szenvedő, fiatal katonai orvosról szól, aki ópiumfüggővé, majd bankrablóvá válik.

A forgatókönyvet Nico Walker regénye alapján Angela Russo-Otstot és Jessica Goldberg írta. Holland mellett a filmben feltűnik még Ciara Bravo (A Teacher), Jack Reynor (Fehér éjszakák), Michael Rispoli (Ha/Ver) és Michael Gandolfini (Fülledt utcák). A bűnügyi rablós film lesz a Russo fivérek első rendezése a Bosszúállók: Végjáték után.

A Cherry az Apple TV+ oldalán debütál március 12-én a széleskörű február 26-i mozis bemutatót követően.

 

Szólj hozzá

apple érdekes hírek előzetes film premier star wars krimi trailer hír polgárháború bemutató érdekesség friss thriller pókember érdekességek filmajánló robert downey jr uncharted chris evans avengers végjáték anthony russo joe russo fehér éjszakák amerika kapitány bosszúállók lucasfilm tom holland benedict cumberbatch spider-man chaos walking daisy ridley nathan drake cineart fülledt utcák skywalker kora cineartblog apple tv+