2021. jan 18.

Végre kaptunk egy látványrajzot az Avatar 2-höz!

írta: Szalai Szimi
Végre kaptunk egy látványrajzot az Avatar 2-höz!

James Cameron készülő filmjébe végre bepillantást nyerhetünk.

avatar-2-water-navi-home.jpg

A méltán sikeres 2009-es Avatar folytatása Pandora víz alatti és körüli régióit fogja bemutatni visszatérő és új szereplőkkel. A példátlan népszerűség miatt egy masszív franchise kiépítésén dolgoznak a készítők már évek óta, és úgy tűnik a várakozás lassan meghozza gyümölcsét.

A közzé tett kép a Na’vik egyik vízközeli települését mutatja meg, névszerint Metkayinat, Pandora egyik zátonyát. Rengetegszer csúszott a film, hiszen eredetileg 2014-ben kellett volna, hogy bemutassák a mozikban a második részt, azonban úgy tűnik, hogy 8 éves késés után 2022. december 16-án végre láthatjuk a végeredményét a fáradhatatlan munkájuknak. Az egyik ok, amiért ilyen sokáig tartott elkészíteni, az az volt, hogy még a víz alatti színészi játék felvételének a technológiáját is ki kellett hozzá fejleszteni, ami egyedülálló. És persze a koronavírussal való küzdelem sem segített a forgatás befejezésében.

 

Az akadályok ellenére az Avatar 2 úton van és egy újonnan bemutatott látványrajz még segít is, hogy elképzeljük mire számíthatunk majd. A képet Jon Landau tette közzé Instagram oldalán, aki a franchise egyik producere. A kép egy idilli vízi közösséget ábrázol, amelyet Jonathan Bach készített. Metkayina állítólag egy központi helyszíne lesz a folytatásnak.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jon Landau (@jonplandau) által megosztott bejegyzés

Szólj hozzá

érdekes hírek film mozi avatar hír disney friss heti érdekességek james cameron avatar 2 Hírek cineart Cineartblog cineartblog