2021. jan 24.

2022-re tolták Jared Leto Morbius-át

írta: Csurilla Dániel
2022-re tolták Jared Leto Morbius-át

Miután beszámoltunk arról, hogy márciusról októberre csúszott a Jared Leto főszereplésével készült Morbius, illetve a Sony minden idei filmjének (Nincs idő meghalni, Szellemirtók: Az örökség stb.) premierjét a harmadik és utolsó negyedévre tolta, most a stúdió azt erősítette meg, hogy a vámpíros szuperhősfilm is halasztásra kerül.

jared-leto-morbius-750x400.jpg

A növekvő esetszámok és a rizikós mozis forgalmazás értelmében a Sony a Tom Holland nevével fémjelzett Uncharted-hoz hasonlóan jövőre, pontosabban 2022. január 21-re tolta a Morbius-t. Kevesebb, mint 10 nap telt el a legutóbbi premierdátum bejelentése óta. Jared Leto filmje eredetileg 2020 márciusában debütált volna.

A Morbius egy szuperhős/antihős története, akit a „Marvel Drakulájaként” is neveznek, és egy mindenre elszánt tudósról szól, aki gyógymódot keres ritka betegségére, azonban a megoldás vámpírizmusba torkollik. További szereplők az Oscar-díjas Leto mellett Michael Keaton, Jared Harris, Matt Smith, illetve Tyrese Gibson.

Daniel Espinosa (Védhetetlen, A 44. gyermek, Élet) rendezésében a Morbius csaknem két éve forgott 2019 februárjában. Jelenleg egyedül a Tom Hardy-féle Venom 2 és a Pókember 3 az a két projekt, melynek premierje eddig nem változott.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier hbo sony hír bemutató érdekesség friss marvel pókember james bond csernobil érdekességek jude law jake gyllenhaal jared leto venom ryan reynolds szellemirtók robert downey jr woody harrelson uncharted gary oldman sherlock holmes vin diesel michael keaton tyrese gibson halálos iramban dwayne johnson deadpool tom hardy trónok harca matt smith tom holland jared harris Matthew McConaughey morbius cineart cineartblog