2021. jan 26.

Dermesztő hidegben kellett úszkálni a Legendás állatok forgatásán

írta: Szalai Szimi
Dermesztő hidegben kellett úszkálni a Legendás állatok forgatásán

unnamed-5.jpg

A Legendás állatok jóval a Harry Potter filmek cselekménye előtt játszódik, amikor még Dumbledore „csak” egy tanár volt és akkoriban a háromrészes öltöny volt a trendi varázsló viselet. Sok mindenben eltér az előzmény filmsorozat, szinte össze se lehet hasonlítani elődjével és talán nem is érdemes. Eddie Redmayne főszereplésével egy teljesen más hangvételű filmet kapunk, központban a furcsa varázslényekkel. 

A Variety egyik interjújában Redmayne egy kollégájával, Jamie Dornannel beszélgetett, amelyből az is kiderült, hogy amikor Eddie megkapta Gőte szerepét éppen együtt vakációztak Isztambulban. A két színész jó barát, így nem meglepő, hogy nagyszerű hangulatban folyt le az interjú.

Beszélgettek legújabb munkáikról, így például szó esett a “Wild Mountain Thyme” c. filmről is, amelyben Dornan egy írt játszik, aki próbálja megfejteni érzéseit, amelyet a szomszédja iránt táplál. Míg Redmayne-t a “The Trial of the Chicago 7” filmben láthattuk háború ellenes aktivistaként.


A Legendás állatok 3 forgatása éppen zajlik, habár számos hányattatáson és nehézségen ment keresztül az elmúlt időszakban a filmipar. Az eredetileg nyárra tervezett munkálatokat el kellett halasztani, így azok télre csúsztak át, illetve a Warner Bros. megkérte a főgonoszt játszó Johnny Deppet, hogy lépjen vissza szerepétől. Ezáltal egy jó darabig Grindelwald nélkül állt a forgatás. Majd egy villámgyors casting után végül Mads Mikkelsen vette át a szerepet.


“Nem árulhatok el sokat, csak annyit, hogy talán egy éjszakai forgatás vár rám Watford, Leavesdenben, amit nyáron kellett volna megcsinálni vízben. De most nyilván a lezárások miatt mindezt December elején kellett megcsinálni és azon kaptam magam, hogy odakint úszkáltam a vízben a Brit télben.“

 

Sajnos magáról a történetről nem árulhatott el sokat a titoktartási kötelezettség miatt, így az egyelőre meglepetés marad.

 

Szólj hozzá

hír variety johnny depp jude law gőte mads mikkelsen dumbledore the trial of the chicago 7 eddie redmayne jamie dornan Warner legendás állatok legendás állatok 3