2021. jan 28.

Harry Potter sorozat készül!

írta: Szalai Szimi
Harry Potter sorozat készül!

unnamed-6.jpg

Várható volt, hogy ezt a sikeres filmsorozatot is kisképernyőre viszik előbb vagy utóbb. Mindez úgy lehetséges, hogy a Warner Bros. streaming felületként az HBO MAX-et választotta. Egyelőre a pontos dátum még nem biztos, hiszen az egész még eléggé friss, de információk szerint prioritást élvez a projekt. Kérdéses, hogy a híres karakterek bőrébe kik fognak bújni, vagy hogy egyáltalán visszetérnek-e az eredeti franchise szereplői. Sok a kérdőjel, de úgy tűnik a Warner tényleg meglépi ezt.

Az, hogy kik fognak felelni a sorozatért és kik írják majd még rejtély, hiszen a tárgyalások még folynak. Mint minden más népszerű film, a Harry Potter is áldozatául esett a stúdiók kapzsiságának, ügyelve arra, hogy az összes bőrt lenyúzzák az adott témáról. Nem tudjuk, hogy mennyire lesz ez jó befektetés, de ha okosan csinálják, még egy jó dolog is kisülhet belőle.

 A könyvsorozat írónőjének szerepköre is tisztázatlan. Még nem lehet tudni, hogy J.K. Rowling egyáltalán közre működik-e majd, vagy a rajongók nyomására inkább képen kívül marad?

A Warner igyekszik versenybe szállni a streaming oldalon is, így a Szex és New Yorkból is hasonlóan sorozat készül, valamint a bemutatásra váró filmjeik egyszerre debütálnak majd a mozikban és az online platformon. Talán érdemes lesz előfizetni az HBO MAX-re, ha így folytatják. 

Szólj hozzá

sorozat hbo hír harry potter warner emma watson j.k. rowling rupert grint voldemort warner bros Daniel Radcliffe Hermione Granger Ron Weasley hbo max