2021. jan 29.

Kiderült, hogy ki lesz a Vaják előzménysorozat főszereplője

írta: Szalai Szimi
Kiderült, hogy ki lesz a Vaják előzménysorozat főszereplője

 netlflix-orders-the-witcher-prequel-the-witcher-blood-origin.png

Mint, ahogy azt korábbi cikkünkben leírtuk, az előzménysorozat 1200 évvel a Vaják eseményei előtt fog játszódni a tündék világában, méghozzá a döntő fontosságú Szférák Együttállásának idején, amikor a szörnyek, tündék és emberek világa eggyé vált.

Korábban arról szóltak a találgatások, hogy az egyik főszerepet a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa kaphatja, viszont ezen a vonalon még nem érkezett megerősítés.

Azonban nem kell csüggedni, mert egy váratlan bejelentést követően már tudhatjuk, hogy az első vaják egyikét nem más, mint Jodie Turner-Smith alakíthatja majd. Igen, jól olvastátok, egy nő lesz az egyik főszereplő. A karaktere Éile, a Netflix szerint “tüzes harcos egy istennő hangjával megáldva”.

the-witcher-blood-origin-eile.png

A spinoff csupán egy hat részes limitált szériának készül, amelyet a Vaják első évadjának sikereinek köszönhetünk és a Blood Origin névre hallgat. Elsősorban megismerkedhetünk majd az első vajákokkal.

A sorozatért Declan de Barra lesz a felelős, míg a kreatív produceri szerepet Lauren Schmidt Hissrich tölti be. Ezáltal tovább bővíthetik az eredeti könyv írójának,
Andrzej Sapkowski világát, aki, mint konzulens vesz részt a munkálatokban.


Jodie Turner-Smith híresebb filmjei között van a Jett, a Gyilkos űrhajó, a Queen & Slim, de feltűnik hamarosan a Bűntudat nélkül című filmben is.

Szólj hozzá

sorozat hír spinoff netflix the witcher jason momoa vaják henry cavill Cineartblog cineartblog CineArt blood origin Jodie Turner Smith