2021. feb 01.

A Trónok harca két sztárja is szerepet kapott a The Sandman adaptációban

írta: Szalai Szimi
A Trónok harca két sztárja is szerepet kapott a The Sandman adaptációban


0f84df72a984c11a-600x338-1.jpg

Nemrégiben bejelentették, hogy ki fogja játszani a Netflix-re érkező The Sandman sorozatban Lucifer szerepét, akit nem más fog alakítani, mint
Gwendoline Christie. Bizony, a Trónok harcából jól ismert lovag lesz a bukott angyal és egyben a pokoluralkodójának megformálója. Charles Dance, aki pedig Tywin Lannisterként híresült el szintén szerepet kapott. Hasonlóan, mint korábban, most sem egy pozitív karakter lesz, így Roderick Burgess bőrébe fog bújni. A két színész ezzel megkapta a lehetőséget, hogy újra egy szériában szerepelhessen.

Rajtuk kívül még sok más szerepet is bejelentették, például a főszereplő Álmot Tom Sturridge (Úton, Rockhajó) kapta, akinek könyvtárosa és segítője Lucienne, azaz Vivienne Acheampong (Boszorkányok) lesz. A korinthoszit, aki egy megszökött rémálom, egy bizonyos Boyd Holbrook fogja játszani, akit a jól ismert Narcos-ban is láthattunk már. Káin és Ábel karakterei is megjelennek majd, akiket Sanjeev Baskar (Yesterday) és Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) játszanak majd el.

A méltán híres képregényből már elég régóta terveznek adaptációt, azonban eddig még nem nagyon tudtak megállapodni, hogy milyen formában lenne a legjobb. A film verzió is tervben volt, de végül a sorozat mellett döntöttek. Neil Gaiman, a képregények írója forgatókönyv fejlesztőként is jelen lesz a projektben David S. Goyer (Az acélember), Allan Heinberg (Wonder Woman) mellett, akik egyben a producerei is a készülő szériának. Egyelőre úgy tudni, hogy 11 részes lesz, azonban a terjedelmükről még nincs információ. 

Szólj hozzá

sorozat könyv hír neil gaiman david s goyer adaptáció netflix charles dance tom sturridge the sandman boyd holbrook Álom allan heinberg Lucifer gwendoline christie Morpheus vivienne acheampong sanjeev baskar asim chaudhry