2021. feb 01.

Kiszivárgott a Mátrix 4 címe, nem is akárhogy!

írta: Szalai Szimi
Kiszivárgott a Mátrix 4 címe, nem is akárhogy!


keaunu-reeves-matrix-4.jpg

Habár próbálnak titokban tartani minden apró kis részletet, ami bármit is felfedhetne a filmmel kapcsolatban, valahogy nagyon nem sikerül nekik. Korábban már láthattunk paparazzi fotókat Keanu Reeves hajáról a forgatási időszak alatt és most egy stábtag figyelmetlenége miatt még a film teljes címe is az internetre került.

A logót már az HBO MAX egy rövid ízelítő reklámjában láthattuk, ami nem sokban különbözött az eddigiektől, viszont ott még csak egy szimpla MÁTRIX felirat volt olvasható. Azonban egy fodrász, aki a filmben dolgozott és ajándékba kapott egy ballonkabátot óvatlanul megosztotta azt Instagram oldalán. Ezzel nem is lenne baj, csak elfelejtette, hogy a film legendás szövege olvasható rajta a teljes címmel együtt. Amikor rájött, hogy mekkora hibát vétett egyből törölte is a fiókjáról a posztot, azonban ami egyszer az internetre felkerül, az ott is marad. Így sikerült a YouTube NeoMatricology csatornájának lementeni a videót.



Egy levélen, amit a ballonkabát mellé kapott, olvasható a következő:

Ezekben a kivételes időkben, a Mátrix: Resurrections (Mátrix: Feltámadások) készítésénél. Szeretünk, Lana és James.

 

Ebből nemcsak az derül ki, hogy egyenesen a rendezőktől kapta az ajándékot a munkáiért a fodrász, hanem a film teljes címe is, amit eddig igyekeztek titokban tartani. Persze még hivatalosan nem erősítették meg, hogy ezt a nevet fogja viselni a film, de a mellékelt levélből és ballonkabáton olvasható kód feliratból arra lehet következtetni, hogy valószínűleg ez lesz a film címe.

A legutolsó Mátrix film egyébként 2003-ban jött ki, így mondhatni nem siették el a folytatást. A negyedik rész várhatóan
2021. december 22-én érkezik a mozikba, illetve azzal egy időben az HBO MAX streaming szolgáltatóra is.

 

Szólj hozzá

mátrix matrix keanu reeves James McTeigue HBO Trinity Lana Wachowski Morpheus mátrix 4 HBO MAX Mátrix Feltámadások Matrix Resurrections