2021. feb 02.

A Legendary a Netflix-el közösen több anime sorozatot is készít

írta: Arany Gergő
A Legendary a Netflix-el közösen több anime sorozatot is készít

Az elmúlt hetekben mindenképp nagy port kavart a szörnyes filmek rajongói között a régóta várt Godzilla vs. Kong első előzetese. A Legendary azonban látszólag nem állt meg itt: a már ismert címek bővítésére készül a Netflix felületén, mégpedig egészen új stílusban. Nemrég tették közzé ugyanis, hogy anime-sorozatként kap folytatást 2017-es filmjük, a Kong: Koponya-sziget. A sorozat a Netflixen lesz elérhető, ahol ugyancsak anime-feldolgozással egy másik ismert címük, a Tomb Raider-filmek is sorozatot kapnak.

screen-shot-2021-01-27-at-1_54_06-pm.png

A Kong-sorozatról több információ is kiderült nemrég: az események közvetlenül a 2017-es film végén veszik fel a fonalat, amely az eddig ismertek alapján a filmhez hasonló történetvonalat fog követni. Egy csapatnyi hajótörött kerül a szigetre, ahol hatalmas, ismeretlen szörnyetegekkel kell felvenniük a harcot – köztük természetesen a címszereplő Konggal is. A sorozat forgatókönyvét Brian Duffield (Underwater; The babysitter) és Jacob Robinson írják majd, az animációkat pedig a Powerhouse Animation fogja készíteni (Castlevania, Blood of Zeus). A sorozat a tervek szerint új stílusban fogja bővíteni a Legendary szörnyes univerzumát.

A Tomb Raider-anime sorozat ehhez hasonlóan, közvetlenül az előző filmek után játszódik majd. A főhős természetesen az ikonikus Lara Croft lesz, akinek ez lesz a legelső animációs feldolgozása – természetesen, ha nem számítjuk a játékokban felbukkanó CGI-karaktert. A sorozatot az eddigi információk szerint Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin; Red Sonja) fogja írni.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film hír animáció anime érdekesség friss heti érdekességek tomb raider kong netflix Hírek Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt kong koponya-sziget