2021. feb 02.

A Paramount ismét csúsztatja a Rumble megjelenését

írta: Arany Gergő
A Paramount ismét csúsztatja a Rumble megjelenését

Még 2019-ben láthattunk először képkockákat a Paramount készülő animációs filmjéből. A Rumble (Szörnyviadal), ami egyébként a WWE támogatásával készül, első ránézésre egy egyszerű, valószínűleg humoros történet, amelyben az emberek egyik legfőbb szórakozását a világukban élő óriási szörnyek pankrációmeccsei jelentik. Az első előzetesek alapján a történet főhőse egy fiatal lány, Winnie, aki szörnyeteg barátjából, a nem túl sportos Steve-ből igyekszik profi atlétát nevelni, hogy legyőzze a szörnypankráció mindenkori bajnokát.

rumble-header-2.jpg

A tavaly megjelent első előzetesekből is látszik, hogy a történetben van áthallás más, ismert animációs filmekkel, (Szörny Rt., valamint Kung Fu panda), az eredetiség esetleges hiánya azonban nem garantálja, hogy a film kudarc lesz. A Rumble valószínűleg nem próbál majd korszakalkotóan újat alkotni vagy fontos mondanivalókat átadni, ettől függetlenül azonban lehet rendkívül szórakoztató is.

A Paramount azonban nemrég bejelentette, hogy ismét – sokadszorra – kénytelenek lesznek csúsztatni filmjükön. Az eredetileg tavaly júniusra tervezett bemutató a világjárvány miatt késett, először 2020 novemberére, majd idén januárra, májusra, végül a nemrég közzétett információk szerint majd egy évvel későbbre, 2022. február 18-ra.

A bejelentés mellé a Paramount egy újabb előzetest is kiadott az animációs filmhez – és bár a sok csúsztatás nem túl bizalomgerjesztő a filmmel kapcsolatban, a stúdió valószínűleg jól teszi, hogy a film készítésének elkapkodása helyett eltolja a határidőket.

Szólj hozzá

blog hírek előzetes film premier mozi hír animáció friss heti Hírek Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt koronavírus