2021. feb 02.

Jennifer Lopez, mint bérgyilkos?

írta: Szalai Szimi
Jennifer Lopez, mint bérgyilkos?

A Mulan filmadaptációjának rendezőjével társulva készül a The Mother című akciófilm.  5d7485912e22af486438c3f3.jpeg

A tavalyi év eléggé megnehezítette a filmesek dolgát és számos produkciót el kellett halasztani, illetve a mozipremierek is csúsztak. Így járt például a Disney-féle Mulan élőszereplős változata is, amelynek nagyon megosztó visszajelzései voltak. Azonban a rendezőnő Niki Caro így is remek munkát végzett és kihozta a maximumot a filmből. Most a következő nagy dobása Netflix-re érkezik The Mother címmel és Jennifer Lopez főszereplésével.

Az akció-thrillert a Lovecraft Country készítője Misha Green írja. A történet egy bérgyilkost követ végig, aki a bujkálást abbahagyva rég elhagyott lánya védelmére kel. Állítólag a sztorija nagyon hasonlít majd a Luc Benson által rendezett Léon, a profi c. filmjére.

Habár Niki Caro-t leginkább a Mulan óta ismerjük, a nevéhez fűződik még a 2002-es A bálnalovas dráma, a Terepfutás, és a 2017-es Menedék című filmek is.

29906170001_5377276477001_5377263363001-vs.jpg 

Manapság már nemcsak, mint énekes népszerű Jennifer Lopez, de a filmiparban is megvetette lábát és megcsillogtatta színészi tehetségét. Legutóbb A Wall Street pillangói társadalmi drámában láthattuk, mint férfiakat kihasználó szélhámost. A következő projekt, amiben fel fog tűnni az a Marry Me című alkotás, de ezen kívül a The Godmother és a Shotgun Wedding filmekben is helyet kapott. Utóbbi körül hatalmas port kavart Armie Hammer botránya, ami miatt a színész ki is szállt a produkcióból az utolsó pillanatban.

Még egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a Netflix-re a The Mother, de izgalmasnak ígérkezik.  

Szólj hozzá

hír disney menedék akció thriller jennifer lopez akciófilm bérgyilkos netflix mulan jessica chastain marry me Armie Hammer hustlers niki caro lovecraft country misha green shotgun wedding luc benson the mother the godmother A Wall Street Pillangói