2021. feb 05.

Ismét leállították a Legendás állatok harmadik részének forgatását

írta: Jászberényi Lili
Ismét leállították a Legendás állatok harmadik részének forgatását

Úgy tűnik, hogy hiába tartják be a szigorú forgatási szabályokat, mégis beszökött a vírus a forgatási helyszínre is.Le kellett állítani a Legendás állatok harmadik részének forgatását. Az információk szerint az egyik fontos színész pozitív Covid tesztel rendelkezik. 

legendas-allatok-es-megfigyelesuk-cast-cover-1024x576.jpg

Nem ez az első alkalom, hogy le kellett állítani a film forgatását, ugyanis még a kezdés után nem sokkal egyből leálltak és tolódott a premier dátuma is. Ezen kívül nem egy botrány övezi, hiszen Ezra Miller nekiesett egy rajongójának videófelvételen, majd ezt követték J.K Rowling transzfób tweetjei, amik mai napi felháborodást kelt az emberekben. És még csak ezek után jött a hab, hiszen egy igencsak fontos karaktert alakító színészt cseréltek le. Johnny Deppet ugyanis kirúgta a Warner, mert a bíróságon bűnösnek ítélték meg az ellene szabott vád bontokban. Az ő szerepét Mads Mikkelsen veszi át.

fantastic-beasts-mads-mikkelsen-grindelwald-johnny-depp-sr_2.jpg

A film bemutatójának várható időpontja egyenlőre változatlanul 2022. július 15.

Szólj hozzá

érdekes film premier mozi érdekesség friss heti érdekességek j.k. rowling Hírek Hír Warner Johnny Depp Mads Mikkelsen Ezra Miller legendás állatok Cineartblog CineArt Covid 19 Legendás állatok 3