2021. feb 08.

George R.R Martin seggfejnek nevezte a rajongóit

írta: Jászberényi Lili
George R.R Martin seggfejnek nevezte a rajongóit

Mindenki nagyon várja már az utolsó részt a Trónok harca könyv sorozathoz. A történet megalkotója, George R.R. Martin ugyanis már jó ideje csücsül az utolsó részen. 2011-ben jelentette be a The Winds Of Winter címet viselő ötödik kötetet, melynek tervezett kiadási időpontja 2014 lett volna, azonban még most sem készült még el. Az író most megosztott egy pár információt az utolsó könyvről.

george-rr-martin-railroad.jpg

2020-ban több száz oldalt írtam a The Winds Of Winterhez. Ez volt az eddigi legproduktívabb évem, amióta csak elkezdtem dolgozni rajta. Hogy miért? Nem tudom. Talán az izoláció miatt. Talán sikerült flow-ba kerülnöm; néha előfordul. De ettől még folytatnom kell a munkát. Még mindig több száz oldal van hátra, mielőtt eljutnék egy kielégítő lezáráshoz. 2021 remélhetőleg erről fog szólni. Inkább nem mondok semmit azt illetően, hogy szerintem mikorra fogom befejezni a kötetet. Minden alkalommal, amikor így tettem volt pár s*ggfej, akik egyfajta ígéretnek vették a szavaimat és alig várták, hogy keresztre feszítsenek, miután mégsem sikerült időre végeznem. Szóval maradjunk annyiban, hogy bizakodó vagyok.

 

A rajongóknak nem kell tartaniuk attól, hogy amíg ez el nem készül, hiányolni fogják kedvenc történetüket, hiszen készül a Targaryen-házról szóló sorozat, a House Of The Dragon amit Martin Tűz és Vér című regényén alapszik.

Szólj hozzá

érdekes sorozat film érdekesség friss heti érdekességek Hír Trónok harca Targaryen Cineartblog CineArt Gorge R.R. Martin tűz és vér The winds of winter