2021. már 18.

Bemutatót kapott Jason Statham és Guy Ritchie akciófilmje

írta: Csurilla Dániel
Bemutatót kapott Jason Statham és Guy Ritchie akciófilmje

3db3d31ef3d8709eb4438eb53feec20c1a743ca0.jpg

Guy Ritchie új akciófilmjében, a Wrath of Man-ben Jason Statham mellett Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso és Post Malone is szerepel. A film bemutatója az Egyesült Államokban április 23-án lesz.

A Wrath of Man a 2004-es francia akciófilm, A pénzszállító feldolgozása, amely egy biztonsági őrt követ, aki pénzszállító kocsikat vezet. A hivatalos értesülések szerint bosszúfilmes és rablófilmes elemek egyaránt fellelhetőek lesznek majd a Wrath of Man-ben, és Statham karaktere, a misztikus H kerül hatalmas zűrbe, amikor százmillió dollárnyi pénzt szállító autóját megpróbáljál kirabolni Los Angeles utcáin.

A filmet a Miramax és az MGM közösen gyártja, és Ritchie produkciójának ellenfele egyedül a Mortal Kombat lesz, ami egy héttel a Wrath of Man előtt érkezik az amerikai mozikba. Ez lesz a brit rendező első filmje az Úriemberek után, azonban legközelebbi filmjén, a Five Eyes c. akciómozin ismét együtt dolgozik majd Statham-mel.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier hír remake bemutató érdekesség friss bankrablás will smith érdekességek brad pitt tom cruise guy ritchie hugh grant clint eastwood viggo mortensen filmajánló al pacino robert de niro akciófilm jason statham michael mann elijah wood david fincher aladdin mortal kombat úriemberek arthur király Matthew McConaughey scott eastwood Ian McKellen Gyűrűk ura mindhunter five eyes post malone cineart cineartblog wrath of man rablófilm