2021. már 18.

A Zöld Lámpás is szerepelt volna Az Igazság Ligájában

írta: Csurilla Dániel
A Zöld Lámpás is szerepelt volna Az Igazság Ligájában

zack-synder-dreamed-about-adding-ryan-reynolds-green-lantern-in-justice-league-but-it-didnt-come-together-750x400.jpg

Nyakunkon Az Igazság Ligája rendezői változata, avagy a Snyder Vágat, mely egy négyórás szuperhős-agymenés Zack Snyder-től. A premier alkalmából a rendező elárulta, hogy nagyon szerette volna, ha a Ryan Reynolds által alakított Zöld Lámpás is szerepel az új filmben, azonban sajnos nem jött össze.

Korábban folyamatos találgatások voltak, hogy vajon feltűnik-e a Deadpool színésze Hal Jordan szerepében, azonban Snyder maga erősítette meg, hogy ez az álombéli vendégszereplés ugyan nem valósult meg, ő mégis nagyon szerette volna.

„Volt egy másik javaslatom Zöld Lámpás szerepére, aki nem Ryan volt, és arra gondoltam, hogy ha végig akarjuk csinálni a Zöld Lámpást, akkor az egyik Lámpás lehetne Ryan.” – mondta Snyder a The Hollywood Reporter-nek.

Reynolds az utóbbi években gyakran viccelődött a Zöld Lámpásban vállalt szerepével, és a Deadpool-filmekben is megkapta a magáét a 2011-es szuperhősfilm. A március 17-i Szent Patrik napot azzal ünnepelte Ryan Reynolds, hogy megnézte először a Zöld Lámpást saját márkájú szeszes itala, az Aviation Gin társaságában, és ezt osztotta meg Twitter-en rajongóival:

kepernyofelvetel_308.png

„Várom már a Snyder Vágatot. Mielőtt azonban bemutatkozna a film, megiszom egy jóadag Aviation Gin-t, és olyat teszek, amit még sosem csináltam: Megnézem a Zöld Lámpást. Boldog Szent Patrik napot.”

Bár az új Zöld Lámpás film már hosszú évek óta fejlesztési pokolban lubickol, úgy fest, végre megkapják a Lámpások saját HBO Max sorozatukat, melynek írói Seth Grahame-Smith és Marc Guggenheim lesznek.

A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája március 18-án mutatkozott be az HBO Go műsorán.

Szólj hozzá

érdekes hírek film premier hbo superman hír bemutató érdekesség joker friss batman érdekességek ben affleck zack snyder filmajánló jared leto justice league witcher ryan reynolds deadpool wonder woman green lantern jason momoa szent patrik nap igazság ligája zöld lámpás aquaman vaják henry cavill hbo go ezra miller gal gadot ray fisher cineart cineartblog hbo max snyder cut snyder vágat aviation gin