2021. már 25.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

írta: Arany Gergő
Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A rendkívül sikeres Sonic, a sündisznó-film folytatásához már kaphattunk idén egy kis kedvcsinálót – ezúttal azonban maga a rendező, Jeff Fowler számolt be a film munkálatainak megkezdéséről. A rendező Twitteren tette közzé, hogy lezajlott a produkció első napja.

sonic-the-hedgehog-movie-1581513705.jpg

Bár korábban számos pletyka és feltételezés keringett az interneten a folytatás lehetséges alcímeiről – ilyen volt a „Gotta go fast!”, valamint „It’s not easy being blue” , egyelőre semmi ilyesmiről nem érkezett hivatalos információ. Jelenleg úgy tűnik, a filmet nem látják el alcímmel, hanem nemes egyszerűséggel a Sonic, a sündisznó 2. címet fogja viselni.

Megerősítést nyert azonban pár további információ is – ezek némelyikét a tavalyi film sikerei, castingja és a folytatáshoz érkezett kedvcsináló alapján a nézők nagyrésze már korábban is sejtette. Visszatér a második rész forgatásához az első rész színészgárdája: Ben Schwartz Sonic hangjaként, valamint Jim Carrey a film főgonosza, Dr. Robotnik szerepében; ezenkívül ismét Tika Sumpter és James Marsden alakítják majd Tom és Maddie Wachowski-t.

A február elején napvilágot látott, pármásodperces bejelentőben a Sonic-rajongók felfedezhettek egy utalást egy másik ismert karakterre a Sonic-univerzumból. Tails, a róka megjelenése a második részben ezek alapján is valószínűnek tűnt, most azonban hivatalosan is megerősítést nyert az állítás.

A jelenlegi tervek szerint a Sonic, a sündisznó 2. 2022. április 8-án fog a mozikba kerülni.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes film hír érdekesség friss heti érdekességek filmajánló Hírek Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt