2021. már 30.

Hatalmas sztárok a Zöld könyv rendezőjének új filmjében!

írta: Csurilla Dániel
Hatalmas sztárok a Zöld könyv rendezőjének új filmjében!

the-greatest-beer-run-bill-murray-zac-efron-russell-crowe-750x400.jpg

Amikor 20 éve valaki megemlítette Peter Farrelly nevét, akkor olyan Farrelly testvérek által készült korhatáros vígjátékok ugrottak be, mint a Dumb és Dumber, a Keresd a nőt!, A nagyon nagy ő, a Tökös tekés, az Agyő, nagy ő!, az Én és én meg az Irén, illetve a Túl közeli rokon. Most azonban a Zöld könyv és a film ellentmondásos Oscar-díja jut eszünkbe a rendezőről. Hogy mit tartogat a jövő Farrelly számára?

Az Apple TV+ égisze alatt hatalmas sztárparádé lesz a The Greatest Beer Run c. vígjáték, ugyanis Zac Effron, Russell Crowe és Bill Murray is csatlakozott a projekthez, melynek a streaming szolgáltató kizárólagos gyártócége. A film Chick Donahue és J.T. Malloy azonos című, életrajzi könyve nyomán készül, mely arról szól, miként vitt New York-ból 1967-ben Donahue Vietnam-ban harcoló barátainak sört.

580.jpg

Farrelly tagadhatatlanul népszerű név Hollywoodban, ugyanis a Zöld könyv csekély 23 millió dolláros költségvetése ellenére 321 millió dollár bevételt termelt, s három Oscar-díjat zsebelt be. A Legjobb Film és a Legjobb Eredeti Forgatókönyv aranyszobrain ugyan további alkotókkal osztozott, Farrelly mégis gyakorlatilag két Oscar-díjat szerzett aznap este. A Zöld könyvet annak idején rengeteg kritika érte a fehérember-megváltó-agenda miatt, azonban úgy fest mindez cseppet sem ártott a rendező évtizedes karrierjének a filmiparban.

A The Greatest Beer Run egy komikus életrajzi film lesz, és valami azt súgja, hogy hamarosan további információkra derül fény, és az Apple előbb-utóbb kitűz egy bemutatót is a projekthez.

Szólj hozzá

apple streaming érdekes hírek film premier hír bemutató érdekesség friss jack black vígjáték cameron diaz érdekességek matt damon renée zellweger eva mendes jim carrey viggo mortensen filmajánló gladiátor bill murray russell crowe ben stiller a gyűrűk ura woody harrelson életrajzi film ryan gosling zac effron zöld könyv oscar-díj dumb és dumber iPhone mahershala ali cineart green book peter farrelly cineartblog apple tv+ greatest beer run