2021. ápr 01.

Már több, mint százezren látták Janó Manót!

írta: gundyk
Már több, mint százezren látták Janó Manót!

A hírt változtatás nélkül közöljük.

Sikerrel indult el az új magyar mesehősről szóló sorozat. Március elejéig már több mint százezren nézték meg a Janó Manó és az elveszett harmatcseppek első évadából elérhető 9 részt a UMAKIDZ YouTube csatornán. Természetesen a folytatás sem marad el. Május végéig szintén erre a felületre kerül fel a fennmaradt, további 4 epizód. Csupalomb erdő gondnokának kalandjait hamarosan több más felületen, illetve a televízióban is látni lehet.  A teljes első szezont hamarosan műsorára tűzi az M2, valamint helyet kap a Telekom VOD szolgáltatásában, illetve a Nemzeti Filmintézet saját streaming platformján, a Filmión is.

jm_02_ep01_3logo_1.png

„Hosszú távon tervezünk Janó Manóval, és Csupalomb erdő lakóival. Kezdettől fogva azzal az elképzeléssel vágtunk bele a munkába, hogy egy olyan szerethető mesehőst alkossunk a most felnövekő gyerekeknek, mint, amilyen a korábbi generációk számára Pom-pom, vagy Vuk volt. A hozzánk érkezett visszajelzések nagyon bátorítóak, és bízunk benne, hogy mielőbb elkezdhetjük tervezni a folytatást.”– hangsúlyozta Miklósy Zoltán és Herkó Attila, a Janó Manó és az elveszett harmatcseppek rendezőpárosa.

jm_04_ep04_3logo.png

A 3D-t és a 2D-t ötvöző animációval megszületett mesés kalandtörténet hőse, az idén március 15-én Kossuth-díjjal kitüntetett színész, Harsányi Gábor hangján megszólaló Janó Manó, aki Csupalomb erdő lakóinak békés és nyugalmas élete felett őrködik. Az egyik legfontosabb feladata a harmatcseppek begyűjtése, amelyekből gyógyszereket, gyógyitalokat és titkos elixíreket készít. Egy nap azonban fenekestől fordul fel az élet a sűrű rengetegben. Zord, viharos szél és borús fellegek jelzik, hogy szörnyűség történt: eltűntek a harmatcseppek. Janó egy percig sem habozik. Felfedezőútra indul, hogy megtudja, mi történhetett. Útitársa Zizgő Zizzencs, a kis szentjánosbogár lesz, akivel számos akadállyal, és nehézséggel kell megküzdeniük, míg eljutnak az eltűnt harmatcseppek rejtélyéhez köthető titokzatos és sötét mágushoz.

Nézzétek meg a sorozat hosszú előzetesét!

Szólj hozzá

blog érdekes ajánló előzetes film youtube trailer hír érdekesség magyarfilm filmajánló janó manó Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt harsányi gábor