2021. ápr 05.

A John Wick rendezőjével készül a Ghost of Tsushima filmadaptáció

írta: Csurilla Dániel
A John Wick rendezőjével készül a Ghost of Tsushima filmadaptáció

john-wick-3-director-chad-stahelski-talks-dogs-horses-gun-fu-ninjas-on-motorcycles-interview.jpg

Chad Stahelski, a John Wick-filmek rendezője készíti a Ghost of Tsushima, a népszerű PlayStation 4 videójáték filmes adaptációját. A kaszkadőrből lett Stahelski, aki Hollywood egyik leginkább felkapott akciófilmes direktora, egyaránt producere is lesz a készülő filmnek.

Asad Qizilbash és Carter Swan felügyelik a PlayStation Productions oldaláról a munkálatokat, míg a 2020-as videójáték produkciós cége, a Sucker Punch Productions egyaránt részt vesz a készülő filmadaptációban, amely tavaly nyár óta 6,5 millió játékot adott el, és sokak szerint a 2020-as év egyik legjobb konzoljátéka.

vmqx4fggmodpznpjqamqa5-1200-80.jpg

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Chad-del és produkciós cégével karöltve filmvászonra vihetjük Jin Sakai történetét. Örömmel tölt el minket, hogy olyan kreatív partnerekkel dolgozhatunk, mint Chad, aki a játékunk nagy rajongója, és biztosított bennünket arról, hogy a rajongók és a mozinézők igényeit egyaránt gazdagon kielégítő adaptációt fog készíteni.” – mondta Qizilbash, aki a PlayStation Productions fejese.

A Ghost of Tsushima az 1274-es Japán elleni mongol invázió újragondolása, melyben Jin Sakari, egy szokatlan módszereket használó szamuráj védelmezi az anyaföldjét. A Ghost of Tsushima egyike azon népszerű videójátékoknak, melyek az utóbbi időben mozgóképes adaptációt kapnak. Míg a Naughty Dog égisze alatt készült The Last of Us az HBO gondozásában, a Csernobil-sorozat kreatív csapata által formálódik televíziós sorozattá Pedro Pascal főszereplésével, addig a Tom Holland nevével fémjelzett Uncharted-filmet a Zombieland és a Venom rendezője, Ruben Fleischer készíti a Sony finanszírozásával.

uncharted-last-of-us-movies-913.jpg

Stahelski az előkészítési munkálatokban lévő, 2022. május 27-én bemutatkozó John Wick 4 mellett továbbra is csatolható a Hegylakó-reboothoz, illetve a Classified c. akció-thrillerhez, azonban a Mahershala Ali főszereplésével készülő Penge kapcsán is felreppentek pletykák, miszerint Stahelski rendezheti a bejelentett Marvel-produkciót.

Szólj hozzá

hírek premier hír playstation érdekesség friss blade marvel pókember csernobil érdekességek keanu reeves charlize theron viggo mortensen videójáték mark wahlberg venom jason statham wesley snipes penge hegylakó játékadaptáció uncharted vin diesel halálos iramban dwayne johnson zombieland tom hardy tom holland the last of us pedro pascal HBO john wick nathan drake mahershala ali chad stahelski cineart cineartblog ghost of tsushima john wick 4