2021. feb 08.

A Watchmen írója jegyzi az új Penge filmet

írta: Csurilla Dániel
A Watchmen írója jegyzi az új Penge filmet

Emlékszünk még a 2019 júliusában bejelentett Penge-rebootra Mahershala Ali főszereplésével? Úgy fest, a projekt végre megtalálta íróját egy kőkemény, hat hónapon át tartó keresés után. Az új Marvel-filmet Stacy Osei-Kuffour jegyzi majd, aki az HBO Watchmen-sorozatának és az Al Pacino főszereplésével készült, nácivadászokról szóló Hunters-nek volt a forgatókönyvírója.

419fdb51ccf261266a807efa2789f43097b06d2d.jpg

Az 1998-ban készült, Wesley Snipes-vezette Penge a 20th Century Fox gyártásában a Marvel első posztmodern nagyjátékfilmje volt, és relatíve sikeres, korhatáros trilógiaként zárult a maga 415 millió dollárjával. Bár kétséges, hogy a Marvel égisze alatt készülő Penge-reboot egyaránt erősen korhatáros lesz, a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali tagadhatatlan tehetségnek bizonyul az egyelőre rendező és bemutató nélküli Penge-filmben, amely eredetileg tévésorozatként készült volna.

Érdekesség, hogy a John Wick-filmek rendezőpárosa, Chad Stahelski és David Leitch korábban kifejezték érdeklődésüket a Penge megrendezése kapcsán, azonban a Marvel részéről továbbra sem történet bejelentés a készítőket illetően.

gettyimages-1163270878.jpg

Nemrég a készülő Deadpool 3 szempontjából azonban megerősítésre került a híresztelés, miszerint erősen korhatáros marad a Ryan Reynolds főszereplésével készülő harmadik szuperhősfilm, így a Penge rajongói is reménykedhetnek abban, hogy az új vámpírvadász-film sem gyerekbarát minőségben készül. Osei-Kuffour részvételével pedig végre halad valamerre a vámpírfilm fejlesztése, így bizakodhatunk abban, hogy Penge karaktere visszatér az elkövetkező években.

Szólj hozzá

érdekes hírek hbo horror hír mátrix náci érdekesség friss blade marvel pókember érdekességek ben affleck keanu reeves watchmen zack snyder viggo mortensen robert rodriguez james cameron filmajánló al pacino daredevil wesley snipes penge ryan reynolds nácivadász avengers alita deadpool vámpírvadász bosszúállók hunters zöld könyv tom holland john wick mahershala ali cineart deadpool 3 cineartblog