2021. jan 13.

A Marvel-univerzum részeként is ERŐSEN KORHATÁROS marad a Deadpool 3

írta: Csurilla Dániel
A Marvel-univerzum részeként is ERŐSEN KORHATÁROS marad a Deadpool 3

Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin (Bob burgerfalodája) keze alatt íródik a Deadpool 3 forgatókönyve, és Ryan Reynolds is aktívan munkálkodik számtalan projektje mellett a készülő szuperhősfilm folytatásán a Marvel-lel tárgyalva.

A Disney egykori vezérigazgatója, Bob Iger korábban aggályosnak találta az erősen korhatáros Deadpool 3 gondolatát arra hivatkozva, hogy kártékony hatást válthat ki a családcentrikus Disney-brandben, viszont Kevin Feige megerősítette azt, hogy továbbra is R-besorolást céloznak meg a készülő harmadik Deadpool filmmel.

deadpool-thumbs-up-disney-750x400.jpg

Erősen korhatáros lesz, és jelenleg is írjuk a forgatókönyvet, amit Ryan felügyel. Viszont még nem fog elkezdeni forogni idén. Ryan elfoglalt, és nagyon sikeres színész. Számos projektet bejelentettünk, amit előbb el kell készítenünk, de nagyon izgatottak vagyunk annak kapcsán, hogy előrelépés történt. (Deadpool) egy nagyon eltérő karakter az MCU-ban, és Ryan egy valóságos természeti erő, és remek, hogy ő formálja meg a figurát.” – mondta Feige.

Miként fog tehát kapcsolódni, avagy eltérni a harmadik Deadpool-film története az MCU eseményei szempontjából? A Disney-brand alatt fut majd a korhatáros szuperhős sztorijának folytatása? Mikor készülhet el egyáltalán a Deadpool 3?

Minden bizonnyal – ahogyan eddig is – Ryan Reynolds antihőse a saját univerzumában fog létezni, viszont az MCU elismert részeként, s talán a multiverzum játékosságával gondolják újra a karaktert, melynek harmadik filmje az elkövetkező években biztosan nem készül még el.

Szólj hozzá

érdekes hírek hír disney érdekesség marvel pókember scarlett johansson érdekességek loki thor ryan reynolds robert downey jr chris evans avengers végjáték korhatáros deadpool bosszúállók tom holland benedict cumberbatch tom hiddleston spider-man elizabeth olsen bob burgerfalodája kevin feige Samuel L. Jackson chris pratt bob iger Chris Hemsworth Kevin Feige a galaxis őrzői MCU taika waititi végtelen háború cineart deadpool 3 cineartblog wandavision wandavízió