2020. nov 23.

Hatalmas erőbedobással érkezik a Deadpool 3!

írta: Siktár Vivi
Hatalmas erőbedobással érkezik a Deadpool 3!

Hosszú hónapok bizonytalan helyzete után, melyet a nagy Disney-Fox összeolvadás okozott, végre készül a Deadpool harmadik része. A Deadline értesülései szerint Ryan Reynolds a Disney tulajdonában álló Marvel Studios társaságában sikeresen dűlőre jutottak a Wendy Molyneux és Lizzi Molyneux-Loeglin nővérekkel, így már írói gárdája is dolgozik a nagydumás szuperhős filmjének új forgatókönyvén. A hölgyek egyébként jelenleg gőzerővel dolgoznak a Fox új animációs sorozatán, a The Great North-on, ám nem csupán lehetnek ismerősek, hiszen Emmy-díjas írók és producerek a Fox Bob burgerfalodája című, 2011 óta futó szériája révén.

7cc33804-cfd2-4c19-a461-6d1fe1bdc7f6-deadpool-mcu1.jpg

A hírek szerint jó pár találkára került sor az elmúlt hónapokban írókkal, hogy Reynolds elé tárják ötleteiket a következő Deadpool-film kapcsán, melyek végén a színész és a Stúdió is a nővéreket találták a lehető legmegfelelőbbnek arra, hogy megkezdhessék a közös munkát. Bár a munkálatok még így is gyerekcipőben járnak, a testvérduó projektbe való szállása miatt az egyik legnagyobb mérföldkövét lépték meg annak irányába, hogy a filmterv produkcióvá lépjen elő.

A Deadpool-francise mögé felsorakozó rajongók természetesen tűkön ülve várnak minden egyes információt, amit hőn szeretett hősükről kaphatnak, mióta a Disney felvásárolta a Foxot, s ezzel a Deadpool jogait is. Gazdasági szempontból is jó kilátások nyílnak egy potenciális harmadik filmre, hiszen az első film 782, a második pedig 785 millió dollárt hozott a konyhára világviszonylatban. Akad azonban egy másik bukkanó: a Deadpool köztudottan nem a 6 éven aluli korosztálynak készült, az angolszász besorolás szerint R-rated, mely hivatalosan „17 éven aluli korosztálynak csak szülői felügyelet mellett ajánlott”. Ez pedig aligha illik bele az idillikus PG-13 (13 éven aluliak számára szülői engedéllyel/felügyelettel) filmek sorába, melyeket a Disney ont magából, hogy a családok egészét kösse a képernyők/vásznak elé. A kérdés így adott: meddig mehetnek el a készítők, és ennek fényében mennyire marad meg főként felnőtteknek dedikált világ?

molyneux-sisters.jpg

Az utóbbi hónapokban az is kiderült, hogy a stáb tagjai, Ryan Reynolds (Deadpool/Wade Wilson), Josh Brolin (Kábel) és Zazie Beetz (Domino) nagyon is benne lennének egy harmadik filmben, de egyelőre senkinek sincs fogalma arról, hogy a Disney mikor bólint rá a projektre. Brolin már 2019 nyarán kopogtatott többször is a Disney ajtaján, válaszokat remélve a terveiket illetően: „Nem tudom, hogy mi jár a fejükben. Többször hívtam őket: „Most akkor mi lesz Kábellel, emberek?” 100%-ig komolyan gondoltam. De még mindig gondolkodnak rajta. Ez a világ már most elég nagy, és csak nagyobb lesz. Sokkal nagyobb. Ki tudja, hogy mit hoz a jövő!”

unnamed.png

Szólj hozzá

érdekes film fox mozi képregény hír disney animáció érdekesség marvel képregényfilm franchise adaptáció josh brolin ryan reynolds deadpool deadline pg-13 bob burgerfalodája emmy-díj Emmy marvel studios r-rated cineart zazie beetz cineartblog wendy molyneux lizzi molyneux-loeglin the great north