2021. ápr 05.

Újabb Transformers filmek a láthatáron

írta: Csurilla Dániel
Újabb Transformers filmek a láthatáron

1605703684_010_a7a14185_414_1180_550_5.jpg

Miután a Michael Bay által rendezett öt Transformers-film több, mint 4 milliárd dollár bevételre tett szert egy évtized alatt a sanyarú kritikai és nézői visszhang ellenére, a Travis Knight (Kubo és a varázshúrok) által rendezett Űrdongó ugyan csupán 470 millió dollárt kalapált össze, mégis a filmsorozat legfrissebb és leginkább energikus nosztalgiafilmje lett.

A Hasbro és a Paramount Pictures felbuzdult az Űrdongó kritikai fogadtatásán, és a Creed II rendezőjével, Steven Caple Jr.-ral szerződve bejelentette az Űrdongó 2-t, melynek főszereplője Anthony Ramos lesz. Mindemellett bejelentésre került a Transformers 6, aminek rendezője Angel Manuel Soto lesz, aki közösen írja a forgatókönyvet a Netflix-Marvel házasságból született The Defenders írójával, Marco Ramirez-zel.

1498134404-transformers-dark-of-the-moon-bumblebee-poster.jpg

Ezzel egyidőben előkészületi munkálatok fázisában téblábol egy animációs Cybertron előzményfilm Josh Cooley (Toy Story 4) rendezésében és egy Beast Wars címet viselő spinoff, melynek írója James Vanderbilt (A csodálatos Pókember). Kismillió éve tervezi a Hasbro, hogy egymásnak uszítja a G.I. Joe és a Transformers-filmek karaktereit egy crossover-ben, azonban a projekt fejlesztési pokolba került.

A Hasbro továbbá számos G.I. Joe sorozatot és filmet jelentett be az utóbbi időben a bemutatásra váró Snake Eyes mellett. Michael Bay és az akciófilm-mágus, Lorenzo di Bonaventura producerei lesznek a szimultán készülő filmeknek, melyenk közül ezen a ponton egyik sem rendelkezik premierdátummal. 

Szólj hozzá

érdekes hírek premier hír disney bemutató rocky érdekesség friss sylvester stallone marvel érdekességek transformers tom cruise shia labeouf hasbro filmajánló michael bay mark wahlberg anthony hopkins creed cybertron toy story avengers bumblebee űrdongó a csodálatos pókember bosszúállók john cena oscar-díj tom holland Pókember Andrew Garfield G.I. Joe Tobey Maguire Paramount Pictures Michael B. Jordan cineart cineartblog snake eye